reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Sylka super wiadomosci!
Co do komunii to szczerze nie mam pojecia, 300 zl w papierku to wydaje mi sie calkiem sporo jak dla 9 latka, my na slub od pary dostawalismy 400 zl. Ja to nie jestem zwolennikiem dawania kasy, szczegolnie dzieciom, ale faktycznie w dzisiejszych czasach to dzieci maja wszystko i bardzo ciezko kupic cos oryginalnego.
Warto sie dowiedziec czym dzieciak sie interesuje i co lubi. Moja siostra dostala np lunete do ogladania gwiazd. SUper prezent

Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Doczytałam wątek.

Migduch - to straszne co Cię spotkało. Współczuję z całego serca. A jeśli dobrze się tu czujesz to oczywiste, że powinnaś z nami zostać.

Mama290, Calineczka - dziękuję za pamięć.
Jestem już po prenatalnych (miałam przedwczoraj, to był 11t3d). Wg usg wszystko jest pięknie, ale że ja stara jestem to musiałam zrobić jeszcze test pappa. Mam już wyniki badania krwi, ale kompletnie ich nie umiem zinterpretować. I się oczywiście denerwuję. Wizytę u genetyka, który wszystkie dane z usg + testy z krwi wrzuci do kompa i obliczy ryzyko mam w maju dopiero. 6.05 chyba.

U mnie na slub standardem jest 1000 zl nikt mniej nie daje :-)Sylka najwzzniejsze ze wszytsko w porzadku :-)Oletka powodzenia:-)Fusun ale malpy dali ci wyniki krwi grrr u mnie ja sie dowiaduje jak jest obliczone ryzyko przeciez to by czlowiek zwariowal nawet nie mam pojecia jak takie parametry wygladaja juz o interpretacji nie wspomne

reklama
Do góry