reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Aha no to spoko no ja 12 marca ide i juz moze cos wiecej zacznie sie dziac tzn badania itp

Ale z ta kolejna ciaza to serio tak jest ja zaraz zaczne dopiero 5 tydzien a juz mam mega balon w poprzedniej do 6 bycham plaska ale wtedy bylam bardzo szczupla a teraz juz niekoniecznie wiec w przyszlym miesiacu trzeba bedzie zmienic gardetobe. Ja sie tez boje a nie stracilam nigdy dzidziusia i nie strace bo chce 2 dzieci wiec z tym juz mam :-) to chyba normalne ze w pierwszej ciazy to czlowiej myslal o innych ciazowych rzeczach i tego co bedzie po porodzie i porodu a teraz to znamy to znalazlysmy nowe rze
Czy do bania sie

Gina29 a który tydzien u ciebie?

Wgoracejwodziekapana : może i dobrze ale ja się już doczekać nie mogę by sprawdzić czy wszystko napewno jest ok. Kluje mnie jeden jajnik i właśnie duzo się naczytalam o ciąży pozamacicznej. Jestem już bardzo niecierpliwa.

Nie chce sobie tego nawet wyobrazac co sie czuje po stracie ciazy :(
Claudia to prawda w pierwszej ciazy bylo inaczej ja tak nie panikowalam stwierdzilam fakt i czrkalam do konca az zobacze dziecko. Teraz mam inaczej nie musze myslec jak to jest miec malenstwo bo juz wiem jedyne co staram sie ogarnac to problemy logistyczne dlatego szukam samochodu. Co dubranan to az sie boje bo ja tez mialam malusienki brzusio przy pierwszej i widoczny jako ciaza od 6 mieisaca ale i wage mialam duzo nizsza.
Chyba przespie niedziele i pol poniedzialku zeby obudzic sie od razu na wizyte.
A i ja dalszego powiekszania tez nie planuje wiec do 39 tygodnia i na cesarke

Mamba ja tez cesarka juz mi lek pow ze nie ma mozliwosxi u mnie naturalnego porodu zapomnialam tylko zapytac czy bedzie planowana na date czy z drogi jak zaczne rodzic

Witam i również mam nadzieję dołączyć do szczęśliwych dziewczyn z listopada. Na razie jestem pełna obaw bo staranie o dzidziusia trwało prawie 2 lata, mimo że z pierwszym synkiem nie mieliśmy problemu.

reklama
Do góry