reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Zaraz bede miala pelne 5 tyg . zrobilam sobie liste zakupow ubran ciazowych w poprzedniej praktycznie nic nie kupilam bo mi bylo szkoda i chodzilam w zwyklych ale teraz kupie sobie w przyszlym miesiacy wyprawke dla ciezarnej :-)
Ja miałam i wszystko sprzedałam nie sądziłam że tak szybko będę w drugiej ciąży. Teraz zaczynam z ubraniami od zera i to już jiedługo bo jak pisałam nie będę miała za niedługo co na siebie włożyć

reklama
No z tym brzuchem to prawda tez tak mialam z drogim dzieckiem .kurcze ja tak sie boje ze cos bedzie nie rak ze masakra a to dlatego ze rok temu stracilismy blizniaki w 16 tygidniu tez niby wszystko ok a tu nagle wody mi odeszly i koniec .
No i jeszcze to moja pierwsza ciaza w UK niewiem jak to tu jest??:/

Ja właśnie tak samo mam czasami klucie ale w prawy i mam tylko nadzieję że wszystko jest w porządku, bo pierwsza wizyta czeka mnie dopiero za 3 tygodnie.

ona_13 ciesz się, że dopiero wtedy bo już coś zobaczysz. Ja byłam na usg w 4t+5 wg miesiączki, miałam wtedy betę hcg około 300 i nic nie było widać a teraz krążą myśli o ciąży pozamacicznej itd... choć lekarz mówił, że to za wcześnie na sweet focie.

Mamba_2008 oj przepraszam. :(
Poprostu ciąża po stracie dziecka jest pełna strachu. Przetrwać do bicia serduszka i juz przestanę się schizowac.
Zobaczyć pecherzyk na usg 13 marca. <3

reklama
Gina29 Wiem tylko tyle że cała Ciążę prowadzi polozna która umawia się z tobą na wizyty. I właśnie teraz mam isc do swojej przychodni i ich poinformować że jestem w ciąży i oni mają mnie umówić na wizytę z polozna która odbędzie się w domu i wtedy zakłada ci kartę ciąży. A wizyta taka jest między 8 a 10 tyg ciąży. Więc dopiero jak spotka sie ze mną polozna będę wiedzieć coś więcej. Ale naszCzescie mam niedługo planowany wyjazd do polski więc napewno odwiedzę prywatnie ginekologa. A jestem z Weymouth :)

Do góry