oletka86
Fanka BB :)
Dla dziewczynki duzo jest imion i chyba sie nie zdecyduje a dla chlopcow kurcze no trudno ale nic mi sie nie podoba a to co juz bym chciala to znajomych dzieci tak maja itd bezsensu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lubię mniej popularne imiona (w naszym kraju bo gdzie indziej może są oklepane )ale mój luby nie bardzo i tu jest pies pogrzebany. Dla chłopca np Brunon,Olaf,Fabian, Dla dziewczynek Rozalia,Idalia,Kornelia. A Kaila nigdy nie słyszałam aznam dużo imion bo kilka lat pracowałam w Polsce w przedszkolach i wiem co jest modne i na czasie a co niespotykane, oczywiście w moim rodzinnym mieście.W innych miastach inne imiona królują.Mi się strasznie podoba dla dziewczynki Kaila ale mąż nigdy się nie zgodzi...
Wiolinka mi też się nie podobają pospolite imiona nawet zauważyłam że moje koleżanki również swoim dzieciom dają jakieś wyjątkowe...