reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Witam. Jestem tu nowa i tak weszłam z ciekawości poczytać jak to przeżywają inne przyszłe mamy.
Coś o mnie? hmm... 27lat, jednen "Aniołek"(Listopad 2014), podej. zespołu Antyfosfolipidowego, więc zastrzyki Clexane, Acard i Duphaston. Nigdy o tym z nikim nie gadalam, nadal mam opory ale w "kupie" siła.

Witam!

Wg mnie takie forum to super sprawa zwłaszcza, że człowiek musi się wygadać czasem komuś więc jesteśmy ;)

A który to tydzień?

reklama
Dokładnie tak jak Malaja pisze. Ja też się uparłam i powiedziałam że poczekam ile będzie trzeba i że nie odpuszczę i tak siedziałam w przychodni 4 godziny! Aż w końcu łaskawie mnie przyjęli.

Malaja duzo jest przeciwnikow doplera nawet sam moj ginekolog tego nie poleca ale ja tez mam i jeszcze mi sie nie zdazylo zebym nie znalazla serduszka, a jak juz dojdziesz do wprawy to po kilku sekundach bedziesz slyszec;)

Kasia mialam takie tsh w pierwszej ciazy odrazu wzielam euthyrox 25 oczywiscie po kondultacji z lekarzem endo i w niecaly miesiac spadlo do 1,5 takze bardzo szybko to u mnie podzialalo, niestety chyba bede skazana juz do konca zycia na tabletki. W weekend robilam tsh i mam 2,1 ale jest ok. Za miesiac pojde zrobic kolejne i zobacze czy nie rosnie bo jak tak to najprawdopodobniej bede musiala zwiekszyc dawke.
Tak czy siak w poprzedniej ciazy tsh wahalo sie na poziomie 2-2,5 i Oluś jest zdrowy jak ryba;)

I ja się melduję
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Wszystko jest w porządku z dzidzią
Przezierność ok, kość nosowa też
I będzie Franio
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

pojadę do przychodni gdzie chodze do Gina jutro chyba jest babeczka która prowadziła moja pierwszą ciąże trochę jestem sceptycznie nastawiona ale nie mam innego wyjścia tylko tam się zarejestruje i odrazu mnie przyjmą

Oletka wiem, że jest dużo przeciwników i to też nie jest dla każdego bo jak ma to kogoś bardziej stresować niż uspokajać to nie warto. Ja siebie znam i wiem, że mnie wykańczało czekanie od wizyty do wizyty a teraz będzie mi łatwiej.

Calineczkaa super wieści! Gratuluję synka! Ja dowiem się jutro o 15.45 kogo noszę pod sercem i czuję że czeka mnie nieprzespana noc z emocjii :-)
Kasia tak będzie najlepiej, idź do jakiegokolwiek lekarza ginekologa, niech Ci tylko skierowanie do endo da.

Katarzyna dobrze ze juz masz wyniki i możesz szybko działać. Dostaniesz leki będzie ok :) widac duzo z nas ma problemy z tarczyca. Ja zawsze mialam wzorowe tsh zobaczymy jak tym razem. Idę spać dobrej nocki dziewczynki. A i witam nową forumowiczke na pewno ci będzie z nami dobrze wygadanie się pomaga :) No i calineczka cudnie <3 I juz wiadomo ze chlopak wow to jest niesamowite :)

reklama
Do góry