reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczynki, ewidentnie miał coś między nogami;-)Też byłam zdziwiona, że widać;-)Był badany w każdym wymiarze, tzn, przez 2D do 4D. Stres nieziemski, teraz padam z tych emocji. Ciąża jest starsza o ponad tydzień, jestem wg USG w 13 tygodniu, termin na 27.10;-)
Natalkuś, trzymam kciukasy za jutro!

reklama
Ja ja ja jestem przeciwnikiem urządzeń :) ale od dopplera do wagi domowej dla niemowlaka przez "Angel care" mate do łóżeczka, po tablety, tv LCD etc... :) Po prostu bez niektórych rzeczy da się przeżyć i nie być gorszym ;) Zacofana nie jestem, w jaskini nie mieszkam :p Taki moj styl życia. Wole książki w okładce niż ebook'i,ale też wolę kupić ubrania/zabawki krajowe/markowe z certyfikatami i bezpieczne,niż tanią chinszczyzne.
Wiadomo, że każda z nas zyje tak jak sie podoba i to jest fajne :) Człowiek uczy się różnych poglądów i dzięki temu się rozwija :D

Dziewczynki, ewidentnie miał coś między nogami;-)Też byłam zdziwiona, że widać;-)Był badany w każdym wymiarze, tzn, przez 2D do 4D. Stres nieziemski, teraz padam z tych emocji. Ciąża jest starsza o ponad tydzień, jestem wg USG w 13 tygodniu, termin na 27.10;-)
Natalkuś, trzymam kciukasy za jutro!
.

Gratulację!
Super, że teraz tak szybko można poznać płeć. Ja w I ciąży też wiedziałam w 12 tc.

Calineczka super że wszystko w porządku no i że dzidzia tak się ułożyła że można było zauważyć że będzie chłopak:)

My jeszcze nawet o imieniu nie myśleliśmy ale to wszystko przez to żeby nie zapeszyć...

Do clexanowych dziewczyn :-) z tego co wiem same poronienia nie są powodem do refundacji..ja płacę 100%. Refundacja jest przy zespole antyfosfolipidowym czy jakos tak. Moj spoób? Szybko wbić i już:-) aczkolwiek czasami igły wchodza gorzej,czasami lepiej..może kwestia opakowania? Mi sie ro iły małe czerwone kropeczki. Ale ostatnio wywalil mi się śniak na pół brzucha, nie ma reguły. Mi jest łatwiej jak nie sciskam za mocno fałdy skóry- mniej boli jak jest mniej naprężona:-)

reklama
Do góry