reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Zaraz bede miala pelne 5 tyg . zrobilam sobie liste zakupow ubran ciazowych w poprzedniej praktycznie nic nie kupilam bo mi bylo szkoda i chodzilam w zwyklych ale teraz kupie sobie w przyszlym miesiacy wyprawke dla ciezarnej :-)

Hej dziewczyny. Ja swoje dwie kreseczki slabiutkie ale były zobaczyłam już 7 dni Przed planowana miesiączka. Z dnia na dzień była coraz ciemniejsza. Staraliśmy się z mężem 5 miesięcy i wkoncu się udało. Teraz czeka mnie wizyta u lekarza. Z moich obliczeń termin porodu wypada na 13 listopad.

Ostatnia edycja:
reklama
Ona 13 gratuluje widze że wyczekiwane :)
Gina ja idę w poniedziałek będę zaczynam 7 tydzień więc liczę na jakieś serduszko. Oby &&&
Poza tym mam takie huśtawki nastrojów że szok z mężem mieliśmy inne zdanie na temat samochodu dla mnie i już się popłakałam. Nigdy taka nie byłam, maż stwierdził że strach cokolwiek do mnie powiedzieć.

Wiecie zastanawiam się czy tam mam jednego lokatora. Ja robiłam test w 4 dniu braku miesiączki kreski miałam takie wyraźne że szok poza tym nnie wiem czy to wina zatrzymującej się wody w organiźmie ale mam taki brzuch jak w 4 miesiącu pierwszej ciąży. Normalnie koleżanka nie mogła uwierzyć że to taka wczesna ciąża :o Wiem że przy drugiej szybciej widać itd no ale żeby aż tak ???

Do góry