reklama
gosikkk
Fanka BB :)
hej
starszy w szkole, młodszy w przedszkolu, a ja po śniadanku myślę, czy sprzątać, czy nie :-) na razie delektuje się ciszą w domu
dziś mam wizytę u lekarza, trochę się stresuje ze względu na toxo ....
dziewczyny ja za badania zapłaciłam hurtem 245 zł (morfologia, mocz, HBs, HCV, toxo IgM, IgG, wirus różyczki, HiV.
mdłości też mam, nadal nie smakuje mi nic do picia, zmuszam się żeby pić, mam wielką ochotę na piwo, takie zimne, żeby gaz nosem poszedł brzuch też pobolewa, ale myślę że to normalne
starszy w szkole, młodszy w przedszkolu, a ja po śniadanku myślę, czy sprzątać, czy nie :-) na razie delektuje się ciszą w domu
dziewczyny ja za badania zapłaciłam hurtem 245 zł (morfologia, mocz, HBs, HCV, toxo IgM, IgG, wirus różyczki, HiV.
mdłości też mam, nadal nie smakuje mi nic do picia, zmuszam się żeby pić, mam wielką ochotę na piwo, takie zimne, żeby gaz nosem poszedł brzuch też pobolewa, ale myślę że to normalne
Widzisz Lotka, ja nie mam dzieci więc mam nadmiar wolnego czasu zwłaszcza, że oprócz z pracy musiałam zrezygnować ze sportów - siatkówki,roweru i basenu.Pozostały mi bardziej bierne czynności, które nie męczą jak czytanie książek czy malowanie,szkicowanie - wszystko to lubię ale to się wykonuje w pozycji siedzącej.
Jak się już ma dzieci to sprawa wygląda inaczej.Nawet nie ma co porównywać.
no to macie czas wyspac sie na zapas hehehehe ;-) zeby tak sie dalo, ale na serio pamietam, ze w 1wszej ciazy spalam jak mops. no i po porodzie byl szok, organizm nadal sie domagal snu a tu nic z tego. ledwo na nogach stalam. a potem po 2giej juz bylam przyzwyczajona, niewyspana, ale chyba organizm sie dostosowal....Wiolinka racja ale ja jestem tak leniwa w ciazy ze jak narazie to nic mi sie nie chce tylko spac he
gosik, ja w weekend wypilam Warka Radler 0%, taki piwopodobny napoj, ale cos innego niz wodahej
finkemma
Mi tez sie strasznie dluzy a mam przeciez dziecko tyle ze moja cora to juz pannica i jedyne co przy niej robie to kitke przed wyjsciem do szkoly i sniadanie . I wlasnie tak sobie ostatnio myslalam taka fajna samodzielna a teraz znowu wpadam w pieluszki i bycie mama na pelen etat. Oj wygodnie mi juz bylo Co nie zmienia faktu ze jestem bardzo szczesliwa z drugiej pociechy i juz nie moge doczekac sie rozwiazania
finkemma
Myslicie ze mozemy pic tp piwko smakowe 0% ja je uwielbiam i tylko to zawsze pilam na grilach czy wogole w upalne letnie dni .
Wiolinka30
Dzięki za radę Lotka ale mi się nie chce spać.Ja ostatnio to cierpię na bezsenność. Tej nocy to po prawie nie spałam.W dzień też mi sie nie chce.Bywałam senna w dzień tylko na początku gdzieś między 4 a 7 tyg.Już przeszło.
gosikkk -245 zł? Matko jedyna! Tyle kasy a to dopiero początek! Dobrze, że ja nie muszę płacić bo by mi pensji nie starczyło jakbym mieszkała w Polsce.
gosikkk -245 zł? Matko jedyna! Tyle kasy a to dopiero początek! Dobrze, że ja nie muszę płacić bo by mi pensji nie starczyło jakbym mieszkała w Polsce.
ile Twoja corka ma?Mi tez sie strasznie dluzy a mam przeciez dziecko tyle ze moja cora to juz pannica i jedyne co przy niej robie to kitke przed wyjsciem do szkoly i sniadanie . I wlasnie tak sobie ostatnio myslalam taka fajna samodzielna a teraz znowu wpadam w pieluszki i bycie mama na pelen etat. Oj wygodnie mi juz bylo Co nie zmienia faktu ze jestem bardzo szczesliwa z drugiej pociechy i juz nie moge doczekac sie rozwiazania
napewno zdrowe ono nie jest, codziennie sie go tez nie pije w niewiadomo jakich ilosciach. jedno na jakis czas nie zaszkodzi, a i matce tez sie troche przyjemnosci od zycia nalezy tylko trzeba patrzec bo Radlery sa 0% ale są i 2%.Myslicie ze mozemy pic tp piwko smakowe 0% ja je uwielbiam i tylko to zawsze pilam na grilach czy wogole w upalne letnie dni .
Wiolinka30
Ja to bym się napiła ginu z tonikiem.Od tygodnia za mną chodzi... i sobie jszcze pochodzi.Co do piwa 0% to trzeba dokłądnie sprawdzić czy napewno jest 0%.Czytajcie uważnie etykiety.Można się nabrać a potem pluć sobie w brodę.
245 zł??! Czemu tak dużo? Ja za badania nie płacę nic. Za pierwsze badania faktycznie płaciłam 90 zł (z czego 50 zł za samą grupę krwi, więc i tak mało płaciłam) ale z własnej głupoty, bo zamiast do przychodni poszłam do prywatnego laboratorium. Ale aż 245 zl..?
reklama
Sylka87
Myslalam ze tylko ja mam ochotę na % gin z tonikiem chodzil za mna tydzien temu, wczoraj wino zabawne ze chce nam sie tak tego co zabronione jakos przetrwalam pobranie krwi kolejka masakra. A teraz byle do czwartku juz się nie mogę doczekać podgladu na bąbelki