reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Zaskoczona jestem bo ja mam sporo kolezanek w uk i ani jedna nie powiedziala dobrego slowa o opiece medyczne w angli byly bardzo zniesmaczone podejsciem do ciezarnej.
Co do chorowania w szpitalach ja lezalam w Polsce i Irlandii i jednak wole w polsce.
Zaskoczona wiec jestem dobrymi opiniami :-)

reklama
Cierpliwości nigdy za wiele... :) Ok.
Ja czekam na czwartek,23 kwietnia.W ogóle czas strasznie mi się dłuży w tej ciąży.Cały czas tak będzie? Tyle miesięcy czekania. Jak wy dajecie radę dziewczyny? Pytanie do tych które nie pracują od początku jak ja. Ja jakbym mogła to bym nawet do kopali poszła.Mam tyle energii.Spać nie mogę.

Ja czekam na czwartek,23 kwietnia.W ogóle czas strasznie mi się dłuży w tej ciąży.Cały czas tak będzie? Tyle miesięcy czekania. Jak wy dajecie radę dziewczyny? Pytanie do tych które nie pracują od początku jak ja. Ja jakbym mogła to bym nawet do kopali poszła.Mam tyle energii.Spać nie mogę.

Claudia31 to samo ja słyszałam o UK. Ale i w Polsce wiem, że jest paskudnie. Z przeżycia własnego i rodzinnego. Ja mieszkam na południu UE i tu akurat tez idealnie na 100% nie jest,trafisz na lekarza chama, ale ogólna opieka i standardy szpitali sa świetne. Bez porównania z PL.

A tak w ogóle to Dzień dobry :)
"Mama prosze daj mi pić" wyciagnelo mnie z łóżka i juz po spaniu. Zreszta za chwile dobudzę córkę i wyszukuje do przedszkola,a Mąż ja zawiezie. Potem zajmie się synkiem,a ja pojde do lekarza po skierowania do diabetologa i na badania=poranek wyciety z życia.

Ja w nocy mialam okropne wzdecia i mi nie dawaly spokojnie spac.... Az w boku mnie klulo.... Ale przeszlo teraz uff i zaczynaja sie mdlsoci poranne.
Wiolinka powiem Ci ze jakos mi leci nie patrze w kalendarz;-)

dzien dobry!
ja nie narzekam na nude ani na nadmiar czasu, ciagle mi go mało, a jak mi sie marzy drzemka w dzien czasami.... :)
ta ciaza wyjatkowo szybko mi leci, umyka. a tak sie chcialam nią delektowac ;-) ale to u mnie "wina" chlopakow... nie daja mi sie nudzic i czasu marnowac.
dzis tez wstalam z zamiarem odprowadzenia starszaka do przedszkola, ale jednak bedzie lekarz. mierzylam mu teraz i ma ponad 38, w weekend mial do 40 stopni, zbijałam mu tylko. i kaszle jak stary gruzlik... jak nie urok to.... ;)
ide po kawke ;)

No tak jak juz jest sie w ciazy maja dzieci to pewnie inaczej to wyglada niz bez nich;) ja czuje normalnie jak jelita sie przesuwaja w sumie widzę po brzuchu juz

reklama
Widzisz Lotka, ja nie mam dzieci więc mam nadmiar wolnego czasu zwłaszcza, że oprócz z pracy musiałam zrezygnować ze sportów - siatkówki,roweru i basenu.Pozostały mi bardziej bierne czynności, które nie męczą jak czytanie książek czy malowanie,szkicowanie - wszystko to lubię ale to się wykonuje w pozycji siedzącej.
Jak się już ma dzieci to sprawa wygląda inaczej.Nawet nie ma co porównywać. :)

Do góry