reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kochane powiedzcie mi czy smarujecie czymś brzuszek już i czy coś możecie polecić... Ja w poprzedniej ciąży używałam rożnych preparatów na rozstępy ale niestety i tak wyszły na szczęście tylko na pośladkach... Ale teraz jak tak patrze na mój brzuch to już się pojawiają jakieś czerwone żyłki takie cienkie i wolała bym się chociaż trochę zabezpieczyć.

Wiolinka sa u nas na watku dziewczyny z Uk to pewnie w wolnej chwili Ci cos powiedza jak to wyglada bo ja nie wiem. Ale blisko do wizyty to sie dowiesz pewnie duzo;-)

Wiolinka nic w tym liscie nie ma ?? a z polozna juz sie widzilaas bo ja mam tez termin na 17 ale juz 28 mam pierwszy scan
Prowadznie ciazy wyglada tak ze co miesiac bedziesz miec wizyte u poloznej na niej badania krwi cisnienie wazenie plus dopler 2 scany w 12 I 20 tyg I tyle jak nic sie nie dzieje lekarza zobaczysz dopiero przy porodzie :-)
Znowu suwaczki poginely wrrr:wściekła/y:

mama290, dzięki za ogólne informacje. W tym liście to są tylko karty do uzupełnienia o moim stanie zdrowia,adresowe itp.O Usg nic nie napisali.Połoznej jeszcze nie widziałam.pewnie dopiero ją poznam.Mam nadzieję, że trafi się jakaś miła a nie nadęta angielka.Słyszłam,że angielskie położne potrafią być rasistkami.A twoja jakiego jest pochodzenia? Fajnie, że na forum są mamy zamieszkałe w UK.A może ktoś mieszka w mojej okilicy? Stevenage.Niedaleko Luton.

Wiolinka ja swojej jeszcze nie poznalam ale mam swoja osobista czyli siebie:-) jezeli w liscie nie ma zadnych instrukcji co do scanu typu ze masz sie napic przed to nie bedziesz miec to pewnie tylko pierwsze spotkanie z polozna bedzie ja mieszkam w Southampton a luton zanm tylko z lotniska:-)

Kasia sa specjalne balsamy dla kobiet w ciazy na rostepy popytaj w aptekach . Ktoras z was pisala o bloniku na zaparcia mozna jakies witaminy takie kupic kapsulki czy cos? A co do wakacji to my napewno do polski przyjedziemy juz dawno nie bylismy na wies do tesciow. Tesknie za Polska.

my już pod koniec zeszłego roku zabookowaliiśmy bilety do Paryża bo było mega
tanio, na lipiec. ale jak to będzie.niby nie ma przeciwskazań w II trymestrze. no i to może być jedyna okazja na najbliższe la
ta na spokojne wczasy we dwoje :zawstydzona/y:

Kasia z rossmana duzo osob chwali oliwke dla kobiet w ciazy i jest polecana od 1 trym juz a duzo kremow jest ktore mozna stosowac od 2 go. Ja musze kupic ja

reklama
Do góry