reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi też pomaga zjedzenie czegoś przed wstaniem, wtedy mdlosci duuuzo mniejsze :)
a ja haftuje krzyzykiem troche ;)
jeszcze rok temu duzo ksiazek czytalam, a w tym roku ani jednej jezcze wrrr... ;)
jeszcze pracuje, ale jak pojde na l4, to bede sobie mogla pozwolic na wiecej przyjemnosci ;)

reklama
odebrałam wyniki wszystko w porządku tylko TSH 2,0:baffled: niby norma do 2,5 ale 2,0 to już sporo wg mnie. no nic, po weekendzie skocze do gina niech się określi a wy dziewczyny od jakiej wartości TSH zaczełyście brać leki?
ps. u nas teżsłonce ale zimno bywało już lepiej tej wiosny. miłego dnia:-)

Ja zauwazylam ze mnie meczy max do poludnia a najgorzej wlasnie rano...ale dzis spokoj jak narazie.
Jaga ja bralam leki na tsh przed ciaza z miesiac bo mialam 2.800 lekatz pow ze dla starajacych sie powinno byc okolo 1.5 i teraz mam np tsh 1.12 rozni lekarze maja rozne poglady na to. Zazwyczaj jesli przed ciaza ktors nie bral.lekow a tsh nie wzsrasta samo jakos duzo to nie daja lekow ale ilu lekarzy tyle opinii wiec nie wiem.

Hej dziewczyny ja dzisia zaczelam swietnie sobote, pojechalam rano o 8 do diagnostyki zrobic sobie tsh i jak czekalam w kolejce na badanie to stacilam przytomnosc upadlam na krxesla i rozwalilam sobie wargi i mam guza na czole.
Teraz leze w szpitalu pod kroplowka, jest juz lepiej ;(

no właśnie w necie to samo, co strona to inna opinia :baffled: dzięki postanawiam nie martwić się na zapas, może jakiś dłuższy spacer nad morzem :tak:

Oleka trzymaj sie ja w ciazy z corka zemdlalam na srodku sklepu rozwalilam sobie wtedy luk brwiowy
Ja tez szydelkuje robie na drutach ,szyje to swietnie uspokaja I wycisza u nas sloneczko ale wieje

Lotka szydelkujesz? Ale fajnie ludzie nieraz takie cuda robia na szydelku super sprawa.Ja nie potrafie za to moja mama daje czadu heh sweterki czapeczki ach wszystko zamowienie juz zlozylam biala czapeczke i bialy sweterek ale to chyba na drutach nie wiem nie znam sie ;) ewel bo ten sposob z jedzeniem czegos w lozku jest dobry wiec moze caly dzien bedzie bez mdlosci zycze Ci tego :D A ja juz zaliczylam poranny dwu godzinny spacer z psami i corka cieplutko jest mozna chodzic. Zaraz biore sie za obiad dzis nalesniki smazone bez tluszczu by chodz troche zdrowiej i bez zbednych kalorii ;D
relaksuje sie z szydełkiem :) mozna conieco tutaj podglądnąć, chociaz ostatnio dodaje mniej zdjec bo mam sporo zamowien 'niespodzianek" i nie moge jeszcze fotek pokazac.
https://www.facebook.com/LotkaHandmade

Mi też pomaga zjedzenie czegoś przed wstaniem, wtedy mdlosci duuuzo mniejsze :)
a ja haftuje krzyzykiem troche ;)
jeszcze rok temu duzo ksiazek czytalam, a w tym roku ani jednej jezcze wrrr... ;)
jeszcze pracuje, ale jak pojde na l4, to bede sobie mogla pozwolic na wiecej przyjemnosci ;)

Oleka trzymaj sie ja w ciazy z corka zemdlalam na srodku sklepu rozwalilam sobie wtedy luk brwiowy
Ja tez szydelkuje robie na drutach ,szyje to swietnie uspokaja I wycisza u nas sloneczko ale wieje

an_ma mama290 pochwalcie sie pracami. macie moze jakis blog itp?

Hej dziewczyny ja dzisia zaczelam swietnie sobote, pojechalam rano o 8 do diagnostyki zrobic sobie tsh i jak czekalam w kolejce na badanie to stacilam przytomnosc upadlam na krxesla i rozwalilam sobie wargi i mam guza na czole.
Teraz leze w szpitalu pod kroplowka, jest juz lepiej ;(
oletka, zdrówka!

reklama
Jeszcze nic nie wiem, pierwszy raz mi sie to zdazylo. Morfologia jest wporzadku, czekam na reszte wynikow. I ta cholerna kroplowka;/ jrszcze conajmniej 4h tu bede lezec.
W sekundzie zrobilo mi sie czarno przed oczami i obudzilam sie juz na lozku w pobieralni krwi

Do góry