reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dzień dobry dziewczynki. Jak się u Was zaczął poranek? Bo u mnie nie tak kolorowo, gdyż rano po wstaniu z łóżka wymiotowałam. :crazy:
Mamba super, że na USG wyszło, że fasoleczka dobrze się rozwija i że na dodatek mogłaś już zaobserwować taką miniaturkę człowieka.
Ewel zdrówka życzę, ja ostatnio też miałam jakieś choróbsko, przez 3 tygodnie męczył mnie okropny kaszel i katar. Ja nie udałam się do lekarza, tylko mąż zakupił mi takie tabletki przeznaczone dla kobiet w ciąży na przeziębienie i grypę z naturalnych składników, ale nie za bardzo one pomogły. Powodzenia na dzisiejszym USG.
Ja jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i jestem ciekawe kiedy zleci mi wykonanie USG, może jutro już zrobi mi dopochwowe (troszkę na to liczę)...
Miłego dnia.

reklama
U mnie nie najlepiej z samopoczuciem. Drażni mnie ta pogoda za oknem, nic zaplanować nie można, a już za pasem święta. Chciałam pomyć okna, zrobić jakieś drobne zakupy, wybrać się z moim synkiem do fryzjera bo grzywa już mu w oczy wchodzi, ale niestety pogoda płata figle i dziś kolejny dzień będziemy uziemieni w domku.

Nikka u mnie to nie grypa bo się szczepilam na nią a wirus brałam ten syrop kiedyś Ale skład jego jest taki ze sama w domu wolę sok z malin dodać do herbaty czy pic herbatę z czarnego bzu;-)
Nikka a ma w gabinecie usg? Jak ma zrobi pewnie

Suwaczka jeszcze nie ustawiałam, bo jak na razie są to tylko moje wyliczenia. OM miałam 24 stycznia i wedle moich obliczeń jestem w ok. 8 tygodniu. Jak już ginekolog i USG potwierdzi który to tydz. ciąży to wtedy zrobię sobie suwaczek.

reklama
Do góry