reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Gina29- błagam, nie dawaj Nadia!! ja też mówiłam że ładnie i w ogóle rzadkie, teraz jest dużo Nadii, ale co najgorsze, mówiła mi koleżanka że to same diabły wcielone, gadają ruchliwe i ciężki charakter mają, szkoda że nie posłuchałam, identyko wyszła moja, 2 lata później urodziła koleżanka- mówię jej zobaczysz skaranie boskie a ona że przesadzam- po roku pytam i jak? Ona mi przyznała rację, że wszystko się sprawdziło :) Także jak chcesz mieć kota chodzącego własnymi drogami, włażącego wszędzie i ciągle latającego i gadającego to daj jej Nadia :)

niby nic, ale jednak znaczenie imion na znaczenie :) mi kiedyś babka mówiła że trzeba dawać jak dziecko ma się urodzić w silnym znaku zodiaku to łagodne imię, bo niektóre powiązania są zabójcze.... i to prawda ...

dobranoc :)

reklama
wow prawie wszystkie już macie imiona dla maluchów. Ja w sumie jeszcze nie. Były oczywiście jakieś rozmowy przed ciążą o imionach dla dzieci, ale na nic konkretnego się nie zdecydowaliśmy. Poznamy płeć, to będziemy myśleć. A to taka ważna decyzja z tym imieniem swoją drogą:)

Hej ja już po lekarzu to wirus jakiś mam pić dużo o leżeć płukanie gardła robić i Tantum w razie temp paracetamol ale nie mam wysokiej tak 37.3 Ale w nocy mnie trzeslo jeszcze ten wiatr okropny byl

Dziewczyny dziś wieczorem mam usg bo się zwolnilo miejsce tylko pozno bo przed 21 więc proszę trzymać za mnie kciuki i moje maleństwo....

Ewel trzymam mocno i daj znac po! Ktory ty dzis tydzień masz? Kurde musimy uwazac na siebie ta pogoda idealna na łapanie wirusów :/ Ewel dobrze ze gorączki nie masz.

Sylka no wysokiej nie mam Ale trzeslo mnie w nocy tak 37 3 miałam czasami 37.4 paracetamol brałam.
Sylka Ja mam dziś 6 tydzień i 6dzien więc kończę 7 he strach jest ogromny we mnie jak nie wiem

Yh musi sie zawsze cos przypaletac :/ a co do usg w zupelnosci cie rozumiem, ja teraz jeszcze jestem spokojna ale dzien przed pewnie się zacznie panika. Ale trzeba sie wziąć w garść musi byc dobrze!

reklama
Do góry