reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Z jedzeniem młodego jest słabo. Moja mama dzis z nim siedzi i marudzi, ze nic nie zjadl, tylko banana. Nie wiem czy gardlo go boli, czy zęby. Jeśli sie nie wykuruję do pon. To ide do innego lekarza.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sukces nocnikowy! Wczoraj pierwsze siusiu dzisiaj już trzecie na nocnik jaka radość... tyle to prób kosztowało tyle razy przynosiła nocnik zdejmować pieluche i ciągle słyszałam od wszystkich ze za wcześnie ale postawiłam na swoim. Ma starsze koleżanki codziennie widzi jak sikaja na nocniku mowo o tym tlumaczy nadladuje .. wiem ze dluga droga to pozbycia sie pieluchy całkowicie... ale pierwszy dzień bez pieluchy i mokrych gatek za nami!

za tydzień we wtorek mamy wizytę, pewnie zrobią zdj. i mam nadzieję, że dobrze się zrasta, bo i nie będzie musiała być już unieruchomiona, szczerze to kiepsko, denerwuje się, że jest unieruchomiona :(

Współczuję. A nasz co jakiś czas się budzi w nocy i wrzeszczy. Dziś był ten dzien, jestem nieprzytomna.3.40 się obudził i zasnął dopiero wpół do siódmej, a ja za dwadzieścia wstaje [emoji53]ehh szkoda gadać. Najgorsze że ja nie wiem dlaczego on tak wrzeszczy.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

A moj gdzies od trzech tygodni w ogole w nocy nie wstaje nawet na piciu. Spi od 19-19.30 do 7[emoji4] oby jak najdluzej tak.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie potrafię uwierzyć w to że dzieci Wasze zasypiaja o 19. Ja mogę policzyć na palcach u jednej ręki ile razy moja zasnęła przed 22. Śpi do 7-8.

Mój w dzień spi po ok 3,5h. Zasypia różnie. 20-22 ale potrafi paść o 18stej. W żłobku ciocie zaszokowane, ze on spi ciagiem 3h :) W nocy spi ladnie, jesli nic mu nie dolega. Teraz budzony jest po 6stej. Ale sam potrafi tez tak rano wstac. Wcześniej spal do 8

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja w dzień śpi od 0, 5 do 1, 5 h... wychodzi kolo 10 godzin na dobę 11 bardzo rzadko... raz mi zasnęła o 21 jaka byłam szczęśliwa tylko nie za długo wstała o 22.30 i bawiliśmy się do 1.30.

Do góry