reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny łza mi się w oku kręci w poniedziałek do pracy tak to zleciało. To koniec jakiegoś etapu a początek nowego. Byłyśmy na dworze ale krótko strasznie zimno termometr pokazał -10 Brrr.
Gosikk rozumiem co czujesz.
My też chwilkę byliśmy na dworze. Niestety, nie mogę na długo z nim na dwór wychodzić bo zdejmuje obie rękawiczki co chwilę .

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosikkk pewnie to znów kwestia przyzwyczajenia , już przez to kiedyś przechodziłas chyba?
Ale przykro pewnie bardzo jest.

Czy waszym dzieciom zdarza się chodzić na palcach? Moja mała czasem tak robi , rzadko i przez chwilę.

By bilismy przy -8 i mały marudził i widać bylo, ze mu w buzie zimno, szczególnie jak zawiało. 30min i do domu. Jutro ma być -14 i przy takiej temp nie będę z nim wychodzić.
Gosikkk, wierze, ze jest trudno a pewnie im dłużej jest się z dzieckiem tym powrót do pracy ciężko się znosi ale z czasem pewnie będzie lepiej, także głowa do góry! :)

NaNa, mój Mikołaj wspina sie na palce jak cos chce sięgnąć a tak to normalnie ładnie stawia stopy.
U nas teraz furorę robi pchacz. Biega z nim po całym mieszkaniu. I jeszcze taki rowerek biegowy na 4 koła.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też na palcach nie chodzi.
U nas -2, -4 więcej nie...i odrobina śniegu. Na sanki nie ma szans.

Mała miała jakieś epizody gorączkowe w poniedziałek i w środę. Do 38 stopni. Osłuchowo czysta, ucho zdrowe, gardło zdrowe, zębów nie widać...Już mam dość takich sytuacji bo wiecznie coś...
Niby nie choruje ale od czego ta gorączka???

Starsza miała gorączkę może dwa razy w życiu...a mała o byle pierdoły...

Malaja miejmy nadzieję że to ząbki .

U nas się pomału pchają dolne czwórki chyba , nie wiele widać bo mała niechętnie buzię pokazuje.

Kurcze ja teraz patrzę na termometr za oknem a tam -22

reklama
Zazdroszczę wam tych zębów. U mojej jakoś wolno to idzie i dość kłopotliwie...
Na razie ma tylko jedynki, ale coś czuję, ze dwójki górne będą sie przebijać.

No u nas dziś -6...

Szykuję małą na bal karnawałowy w żłobku. Bedzie korkiem albo pszczółką :)))

Do góry