reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

w Reserved dziś kupiłam bluzeczki , były w promocji po 10 i 15zl .
W Zara też kilka, ale częściej właśnie jak są promocje ,bo bez promocji to bluzeczki droższe niż na mnie .
Ostatnio odkryłam sklep w którym są piękne ubranka i wcale nie takie aż drogie i zapomniałam nazwy :) muszę się przejść po CH Silesia i go odnaleźć :)

Mała ma czasem taki katar lejacy z noska, myślałam że to pozostałość po chorobie , ale idą dolne czwórki

reklama
Maselko mam wrażenie że nie duża różnica między 86 a 92 , na niektórych ubraniach to widać (jednej firmy) .
Ja zawsze jak kupuje to przykładam jedno do drugiego i sprawdzam.

Jeszcze w H&M kupujemy , czasem coś wpadnie w oko .
Kamizelka ostatnio była piękna
:-D
Wnuczka ludzie czasem przesadzaja jak są promocje to wykupują jak szaleni.
Ale jak coś jest w cenie regularnej to jeszcze da się kupić .
Twoja mała jest chyba najstarsza i chyba najwieksza i ma najwięcej zębów :)

Ja kupuje w różnych sklepach, smyk, 5-10-25, pepco, lumpeks. Zależy co i gdzie mi sie spodoba. Sporo tez dostałam po kuzynki chłopakach i nie musiałam kupować dużo. Kurtkę kupiłam na OLX rozmiar niby 86-92 Ale jest juz taka krótka. Mam tez 86z h&M i jest ok. Kombinezony na 80cm z CA. Jest na styk i jakis mam jeszcze 6-12.msc i jest tez tak na teraz. Chce poszukac czegos na 92 to moze bedzie i na następna zimę i na koncówke tej. Butów nie ma bo nie chodzi ale juz ma zapędy ;)
Rozmiar ogólnie nosi 80. Ale te ciuszki z Pepco juz wyrasta i musze brać 86. Kupilam mu w lumpeksie kilka par spodni 86 ale raczej na zaś. Lubię kupować w lumpeksach ale nie mam kiedy chodzić. Tam prawie zawsze super markowe ciuszki znajduje.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

A kupilam ostatnio parówki w piotrze i pawle z cielecina. Jedyny konserwant to sól. I faktycznie nie sa napompowane. Cena zabójcza ale smakowały. Kupiłam az 2 ;)

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

No niby najstarsza chociaż pomiędzy dziećmi z początku listopada jest tylko kilka dni..
Byłam na zakupach w cocidrilo super wyprzedaże kupiłam piękna zielona sukienkę na szelki plus bluzeczka i bluza... rajstopki tez w promocji po 11 i 14 zł grube... właśnie nie mogłam się oprzeć tej kamizelce z H@m taka jasno rozowa futerkowa... noi pepco jak zwykle kilka ubranek tez wybrałam...

reklama
Propo zębów mamy juz wszystkie tzn 16 i Uwierzcie mi 4 to koszmar... dwie nie są do końca jeszcze wyrzniete takie szerokie kwadratowe po prostu trzonowe... wychodzą juz ponad swą miesiące i wyjść do końca nie mogą dziecko sie meczy katar dziwny dwa trzy dni potem kilka dni przerwy i znowu... nie mogę zaszczepić...

Do góry