reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

U nas już wychodzą dolne dwójki. Na górze tez kolejna dwójka. W sumie widać juz siedem zębów, także i z gryzieniem lepiej. Odpukać ząbkowanie przechodzi dość łagodnie, najgorzej było przy górnej dwójce. Dziś słabo spał i myśle, ze to od zębów. Dobrze, ze bez gorączki.
Malaja, super z tym balem! Dla dzieci to pewnie niezła frajda.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jaki rozmiar ubranek kupujecie teraz dzieciom? I gdzie kupujecie?
Ja kupowałam zwykle w smyku i cocodrilo a ostatnio kupiłam trochę w pepco i widzę, że mają jakąś inną rozmiarówkę bo muszę kupować rozmiar większe niz kupuje normalnie.

Czy buty i kurtki które kupiłyście na zimę wystarczą do końca czy wasze dzieci powyrastają? Bo moja jedno i drugie ma już na styk...

Olcia ten bal to dla rodziców też radocha. Może nawet większa niż dla dzieci. Ja się super bawię przygotowując stroje dla obu córek. I zdjęcia będą...fajna sprawa...

Moja mała już śpi. Ostatnio zasypia o 18. 30- 19.00 i śpi do 7-8 rano. Fajnie nie?

Ja kupuje w pepco i na razie wchodzi w 86 ale juz dawno nie kupowalam. Teraz jak cos to bym brala 92.
Kurtke mamy dosyc dluga. 3 latek w nia wchodzi wiec wystarczy. Kombinezon powoli za maly, ale to 80 cm tylko jakis taki duzy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Malaja bal świetna sprawa, no śpi zarąbiscie :) serio .
Moja jeszcze rozrabia .
To może pochwalisz się jakimś zdjęciem :)???

Ja kupuje w Smyku, w F&F fajny gatunek jak dla mnie, czasem w pepco jak mi się coś spodoba , czasem w 5.10.15 ale ceny straszne,
Kombinezon że smyka rozmiar 80 bo w 86 nie mogła się ruszać .
Ogólnie kupuje na 86 ,bo nie rośnie już tak szybko jak wcześniej .
Ciężko stwierdzić czy do końca zimy pochodzi ,bo nie wiadomo ile ta zima nam jeszcze potrwa :) :D :p

Gdybym wiedziała jak to będzie na wiosnę to teraz takie fajne wyprzedaże .

To moj to kruszynka bo kupuje jej 80. Dziś parę ciuszków w pepco i na wiosnę super kurteczke za 20 zł :-) czasem w lumpeksie super ciuszki znajdę i mam od kuzynki sporo. Kombinezon ma jeden 86 i jest na styk ale chyba taka zaniżona rozmiarówka. Tylko moja nie chodzi jeszcze sama ?

Moim zdaniem z pepco większość ubranek ma zawyżona rozmiarów kę cocidrilo ma z kolei zaniżona jakieś spodnie 80 są na styk jeszcze a id miesiąca moja 92 chodzi niektóre bluzy i kurtki 98 kupuje żeby ba dłużej starczyly... kombinezon na styk... 86...
Na razie siedzimy w domu no mała jakiś katarek zaczął łapać ale tylko trochę przez dwa dni... szykujemy się na szczepienie myślę że pod koniec przyszłego tygodnia nie chce ryzykować bardzo niska temp na dworzu u mnie obecnie -20 stopni...
Miałam die dzisiaj wybrać ba zakupy ale samochód nie chciał odpalić przez te niskie temp... mimo że dwuletni... stary był cool nigdy takich problemów zima... jutro mam nadzzieje ze die uda jak nie to pozyczę auto od taty... wiem ze z zakupami na kolejna porę roku nie ma co zwlekać potem wszystko przebranie i brak wyboru... trzeba brać co jest s nie co się podoba...
PAMIĘTAJCIE ŻE ROZMIARY 86 I 92 SA NAJBARDZIEJ POPULARNE DZIECI CHODZĄ W NICH NAJDŁUŻEJ I CIĘŻKO ŻE ZNALEZIENIEM TYCH ROZMIAROW...

reklama
moja ma tylko dwie jedynki na dole, ja dziś właśnie byłam na zakupach, sporo rzeczy w reserved upolowalam i smyku, ale ja już muszę brać 92 mniejszych nie ma sensu, dziś były też w Lidlu ubranka wzięłam 2 x dwupak bluzeczek, dwupak leginsow i dwupak spodni dresowych, u mnie w mieście mam wrażenie, że w pepco ubranka do 86 są fajne i dobre gatunkowo, a na 92 już ciężko mi coś znaleźć, a szkoda bo do tej pory te mniejsze rozmiary i ładne, gatunek dobry i cena ok

Do góry