reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Gosikkk coś Cie ta dzidzia nie chce puścić do pracy :)
Mała dalej ma lekkie gile :p
Czasem zakaszle ale tak mokro .
Do piątku antybiotyk , ale coś czuję że rewelacji to nie ma !
U nas śniegu od groma , ale temp 1, 0, -1 ciekawe ile polezy.
Ulla u was pewnie tak samo ,bo to rzut beretem.

Trafić na pracę ,w której można* korzystać ze wszystkich przywileii jest na prawdę ciężko.

reklama
Ja pracuje w spółce kolejowej i jedyne na co moge narzekać to wynagrodzenie. Stałej umowy mi nie dali bo bylam w ciąży... zobaczymy co zrobią bo mi się kończy w tym roku a do pracy nie wracam choć tęsknie za nią coraz bardziej :(
U nas dziś pluchowato. Dopiero wyszlismy na spacer bo strasznie sie rozregulowalismy po 2 tyg gosci i spania w różnych godzinach. Wczoraj poszedł spać o 20 więc może wracamy do normy.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosikkk coś Cie ta dzidzia nie chce puścić do pracy :)
Mała dalej ma lekkie gile [emoji14]
Czasem zakaszle ale tak mokro .
Do piątku antybiotyk , ale coś czuję że rewelacji to nie ma !
U nas śniegu od groma , ale temp 1, 0, -1 ciekawe ile polezy.
Ulla u was pewnie tak samo ,bo to rzut beretem.

Trafić na pracę ,w której można* korzystać ze wszystkich przywileii jest na prawdę ciężko.
Tak u nas masa śniegu. Wybrałam się dziś do sklepu. Normalnie 10 minut. Szłam po 30 w jedną stronę z wózkiem i myślałam że nie uda mi się wrócić, tak zasypane. Szkoda że na święta tyle nie było, tylko teraz jak wracam do pracy i nawet nie możemy bałwana zrobić bo i ja i mały chorzy.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhhhhh To chyba taki etap, że mała robi po złości bo inaczej sobie tego wytłumaczyć nie potrafię . :( momentami masakra

Gosikkk i jak z tą jelitowką ?

U nas identycznie niby zdrowa , wszystko ok a kaszle był.
Od dwóch dni na noc podaje Sinecod i niezapeszam ale chyba kaszle dużo, duzooo mniej. Wczoraj znów byliśmy na sankach troszkę .

reklama
Dziewczyny łza mi się w oku kręci w poniedziałek do pracy tak to zleciało. To koniec jakiegoś etapu a początek nowego. Byłyśmy na dworze ale krótko strasznie zimno termometr pokazał -10 Brrr.

Do góry