reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny załamujecie mnie wpisany o porach spania Waszych dzieciaczkow... Moja mała jak uśnie przed 23 to jest super aktualnie wcina pomarańcza z mężem o spaniu nie ma mowy...
Śpi do 8 lub 830 jedna drzemka kolo godz o 13... średnio nie na więcej snu niż 10 godz na dobę...
Jak raz ze zmęczenia padła o 20 w foteliku przy jedzeniu to ono dzika się o 23 I poszła spać przed 5 rano... Moja córka jest nieospalkiem przy Waszych piciechach...
Wnuczka to tak jak nasz Antek. Ja czasem już padam a on niezdarty.
Ja w poniedziałek wracam do pracy, płakać mi się chce i bardzo się stresuje[emoji58]. Już tęsknię za synkiem i boję się że nie ogarnę wszystkiego a nie lubię byc gdzieś na pół gwizdka jeśli wiecie co mam na myśli. On wiem że sobie poradzi bo raczej jest otwarty i zostawał już z teściową wielokrotnie ale ja się wukoncze psychicznie.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ullaa ja też w poniedziałek do pracy. Wiem co czujesz. Ja ze stresu cierpię na bezsenność i mam ścisk w żołądku. Mała będzie z moja mama niby fajnie ale mam z nią różne relacje. Dobrze ze mała ja zna i lubi. Bardzo chciałabym zostać w domu bo jeszcze 2 do ogarnięcia no ale jeden będzie w szkole a drugi w przedszkolu.ajjjj. bardzo się stresuje.

Gosikkk a jak się któryś rozchoruje to mama też przygarnie*?

Dziewczyny taki stres, wrzask i krzyk oraz nerwy ,a tymczasem okazuje się, że wystarczy POPROSIĆ i pokazać że mama też psika Tantum Verde do buzi i dziecko ślicznie buzię otwiera i to jak szeroko , mam nadzieję że to nie jest chwilowe :)

Gosikkk a jak się któryś rozchoruje to mama też przygarnie*?

Dziewczyny taki stres, wrzask i krzyk oraz nerwy ,a tymczasem okazuje się, że wystarczy POPROSIĆ i pokazać że mama też psika Tantum Verde do buzi i dziecko ślicznie buzię otwiera i to jak szeroko , mam nadzieję że to nie jest chwilowe :)
Mojemu od dawna jak psikam wodę morską do noska to najpierw sobie i wtedy jest spokój [emoji2]
Moja jak zrobi kupę wola pupa aaa

Ullaa ja też w poniedziałek do pracy. Wiem co czujesz. Ja ze stresu cierpię na bezsenność i mam ścisk w żołądku. Mała będzie z moja mama niby fajnie ale mam z nią różne relacje. Dobrze ze mała ja zna i lubi. Bardzo chciałabym zostać w domu bo jeszcze 2 do ogarnięcia no ale jeden będzie w szkole a drugi w przedszkolu.ajjjj. bardzo się stresuje.
Mój z teściową, niestety ona już się nie może doczekać a ja mam mieszane uczucia, bo już dawna próbuje mi się mieszać w wychowanie i boję się co będzie dalej. Dlatego chciałam żeby choć kilka godzin był w żłobku ale się nie dostał.

Nana przygarnie :-) tak mówiła przynajmniej. Ale entuzjazmu nie widzę że bedzie z wnuczką. Pewnie jej nie ponosie. Jest to dla mnie bardzo przykre. A teściowa nie żyje niestety. Także będę musiała znosić jej humory. Moja dziś nauczyła się mówić diii co oznacza drzwi a w sumie drzwi od szafy :-) i oczywiście buczy żeby otworzyć k wszystko wyciąga ajjj

reklama
Dziewczyny Ulla i gosikkk możecie do mnie przynieść, będę miała mały żłobek hehe :) będzie kontakt z innymi dziećmi ,jakoś ogarniemy :p hehe szkoda ze tak się nie da

Wydaje mi się że nasze dzieci mają teraz taki etap,że są chłonne jak gąbka . Uczą się, naśladują , rozumia polecenia...

Do góry