reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

stosowałam te kropelki i u nas zupełnie nie działały

u nas też pogoda taka, że nici ze spaceru
byliśmy na basenie ale trafiła nam się jakaś wycieczka więc niezbyt fajnie było

we wtorek mamy wizytę u lekarza to zobaczymy ile waży
ponad 9 na pewno
niezły z niego pulpet,szczególnie na udach

reklama
U nas tez dzis popaduje caly dzien ale wyszlismy na ok 2h spacer. O 14 zjadl sloiczek 190ml i zasnal ok 15:30. O 16:20 przebudzil sie i plakal jak nigdy...placz jak na jedzenie i dalam butle i wciagnal migiem i dalej poszedl spac i dalej spi :O ciekawe co bedzie w nocy... Budzicie dzieciaki jak przychodzi ich pora jedzenia czy dajecie im spac ile i kiedy chca? U nas byl staly rytm a od jakiegos czasu sie poprzestawialo:/

Jestem teraz w woj.łódzkim wieje strasznie, wiec spacer odpuscilam.
Zapomniałam materaca i musiałam kupić zwykły piankowy na ten czas, bo mała w nocy prawie na mnie wchodzi :p
Ja kiedyś kupiłam żel taki zwykły Denta coś tam i narazie innego nie mamy, tez zastanawiałam się nad tą camilią, ale chyba wole żel od kropelek.

My mamy siódmego zęba widocznego gołym okiem... marudzila i złościlą się aż dwa tygodnie od wczoraj tak wesołe i pogodne dziecko ze juz prawie zapomniałam ze kiedyś była taka non stop... ach te zęby...
Moja jak miała trzy miesiące podwoiła swoją masę urodzeni owe 2640g i ważyła 5700g

super .... moja urodziła się 4120 a teraz waży 8500. Martwię się bo w moczu wyszły szczawiany i lekarka mówiła że może ma kamienie .... i że przez to słabo przybiera. 16 skończy 8 miesięcy.
Mam bobodent i ostatnio zaczęłam jej smarować dziąsełka i tak bidulka krzyczała że szok, chyba za mocno wcierałam .... no i zastanawiam się nad kropelkami
chyba sobie zrobię żel na pazokcie tak mnie korci. co ile trzeba uzupełniać?
po niedzieli do ginekologa idę, bo ostatnio złą cytologię miałam. Zawsze coś :-)
no i za tydzień mąż będzie - tylko na 4 dni ale i tak się cieszę.

reklama
Moj na starcie byl leciutki 960g, a teraz to kawal chlopa :) Dzis prawie 1/2 spaceru czyli oko 1h musialam go niesc... i wtedy sie ciesze, ze jest szczuply.

Do góry