reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Moj wazy ok 6,500kg i ma 65 cm goni rówiesnikow :) jest z 10.11 czyli w niedziele skonczyl 8msc.
Niestety nie wychodzi mu gryzienie. Dzis chcialam dac mu maliny i kolejny raz nie chcial. Zupki z kawalkami je ale raczej to lyka niz gryzie. Odkad nie dostaje papek to niechetnie zjada obiadeka. Troche martwie sie tym niegryzieniem...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja daje skórkę chleba, albo świeża, albo jednodniowa.
Planuje kupić małej ten kubek z lovi co może pić na obkolo.
Małej się zdarzy ze juz sama usiadzie :) nie często, ale jednak.
Czasem siedzi prosto, a czasem jeszcze zgarbiona. Oprócz mama maaaama, jest też gdzieniegdzie baba baaab :).

Moja córcią to naprawdę chudzina całują jest szczupła dopiero niedawno pojawił się drugi podbródek i faldki na nóżkach i rączkach waży 9 kilo bo przez chorobę sporo straciła nie wiem ile mierzy od miesiąca chodzi w 80... myślę że 78 cm ma na pewno nie mieści się pod stołami... one mają chyba 80 cm wysokości...

mój pdpoczątku był raczej większy też ważył 8 kg na 3 m-ce, teraz chyba troche zwolnił, wydaje mi się ,że lekko zeszczuplał, waży 10kg ubranka 80/86cm. na cycu tylko , bo jedzenie dalej służy do zabawy (oby! czasem są dni,że w ogóle nie patrzy w stronę talerza) ma 7,5 m-ca

i chyba idą kolejne zęby od dwóch dni słabo sypia, a dziś to już wyjątkowa maruda a to do niego nie podobne :/ do tego pogoda paskudna chyba dziś oleję spacer :/

reklama
Do góry