reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Moj wazy ok 6,500kg i ma 65 cm goni rówiesnikow :) jest z 10.11 czyli w niedziele skonczyl 8msc.
Niestety nie wychodzi mu gryzienie. Dzis chcialam dac mu maliny i kolejny raz nie chcial. Zupki z kawalkami je ale raczej to lyka niz gryzie. Odkad nie dostaje papek to niechetnie zjada obiadeka. Troche martwie sie tym niegryzieniem...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja daje skórkę chleba, albo świeża, albo jednodniowa.
Planuje kupić małej ten kubek z lovi co może pić na obkolo.
Małej się zdarzy ze juz sama usiadzie :) nie często, ale jednak.
Czasem siedzi prosto, a czasem jeszcze zgarbiona. Oprócz mama maaaama, jest też gdzieniegdzie baba baaab :).

Moja córcią to naprawdę chudzina całują jest szczupła dopiero niedawno pojawił się drugi podbródek i faldki na nóżkach i rączkach waży 9 kilo bo przez chorobę sporo straciła nie wiem ile mierzy od miesiąca chodzi w 80... myślę że 78 cm ma na pewno nie mieści się pod stołami... one mają chyba 80 cm wysokości...

mój pdpoczątku był raczej większy też ważył 8 kg na 3 m-ce, teraz chyba troche zwolnił, wydaje mi się ,że lekko zeszczuplał, waży 10kg ubranka 80/86cm. na cycu tylko , bo jedzenie dalej służy do zabawy (oby! czasem są dni,że w ogóle nie patrzy w stronę talerza) ma 7,5 m-ca

i chyba idą kolejne zęby od dwóch dni słabo sypia, a dziś to już wyjątkowa maruda a to do niego nie podobne :/ do tego pogoda paskudna chyba dziś oleję spacer :/

reklama
Do góry