reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja gotiwalam z mrożonego miesa corce syn wogole moich zupek jesc nie chce tylko sloiki mi smakuja.... te mamu co katmia mm zmienialyscie juz mleko na 2 po 6 mc???

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj chodz bu nie wiem co o 18 musi się kapac bo sie drzr jak opętany tak sie nauczyl i koniec ... potem butla i do lozeczka zasypia okolo 19 i wstaje codziennie 5:40 i tak szaleje az do 9 jak wroce ze szkoły corki potem zasypia na 10-15 min i tak pozniej do 18 nie spi wiec cokolwiek zroboc to jest masakra

My już od dawna na mleku 2. Karolinka ma 2 lub 3 drzemki. Wolę jak ma 2 ale po 1h. Lub 1.5h. A nie 3 po 20-30 min..... staram się z nią robić obiad i sprzątać. Zależy jaki ma humor :-) zaraz idzie na 2 drzemkę a ja sobie zaparzyłam kawę. Niestety muszę ją lulać. Muszę pomyśleć jak oduczyć.
Wow jakie piękne paznokcie !!!!

My na mleku 2 odkad skonczyl 6 miesiecy.
W ciagu dnia jestem w stanie zrobic wszystko. Maly jak nie drzemie to bawi sie w kojcu albo siedzi tam gdzie ja cos robie w foteliku. Po kapieli zasypia kolo 20 i wtedy mam juz wolne. Wstaje o 6 jak w zegarku.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My już od dawna na mleku 2. Karolinka ma 2 lub 3 drzemki. Wolę jak ma 2 ale po 1h. Lub 1.5h. A nie 3 po 20-30 min..... staram się z nią robić obiad i sprzątać. Zależy jaki ma humor :-) zaraz idzie na 2 drzemkę a ja sobie zaparzyłam kawę. Niestety muszę ją lulać. Muszę pomyśleć jak oduczyć.
Wow jakie piękne paznokcie !!!!
Gosikk ja klade i z 30 min sie przewraca wierci kręci i zasypia sam... bez placzu krzyku... chyba ze ma zly humor albo wybil sie wcześniej ze snu bo np cos mocnl sie zatluklo to wtedy drzr sie q nieboglosy ....bo chce spac a zasnac nie moze ..

1468590516058.jpg

Załączniki

• 1468590516058.jpg
    1468590516058.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry