reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Gosik kochana moja życzę z całego serduszka żeby szybko wszystko się ułożyło po Twojej myśli.... Byłaś u lekarza z wynikiem? Kurde może to błąd labo... Czasami tak bywa

reklama
Claudia jaj byłam z wynikami badań. Ja chodzę do enel medu i tam to pierwsze usg jest taka osobną wizyta jak usg to genetyczne więc na nie się musiałam umówić i robi je zazwyczaj ktoś inny niż lekarz prowadzący doktorka moja ma usg Ale takie żeby zajrzeć a nie dokładne. Ja nie chce jeszcze zresztą.... Doktorka wie że jestem po przejściach i pow żebym poszła z początkiem kwietnia wtedy serduszko na pewno będzie.;-)

A wyniki mam dobre wszystkie nie miałam infekcji to było podrażnienie od Luteiny podobno czasami się robi trzeba zmienić ja wtedy na pod językowa i potem wrócić do dopochwowej

No ja mam podjezykpwa. Fakt ja place 130 za wizyte ale moj lekarzmjest bardzo dobry z calego slaska jada do niego dziewczyny jest swietny w leczeniu nieplodnosci i patologii ciazy sprzet ma rewwlacja zeeszta on robi badania prenatalne. Moja przyjaciolka z nim pracuje wiec on tez troszke inaczej do mnie podchodzi namzasadzie takiej ze za prenatalne nie place jest zawsze na moj tel. Zreszta tak bardzo pomogl mi przy poprzednim porodzie gdyby nie on nie bylo by mnie ani mlodego wiec wydam na niego ile bedzie trzeba
Dobrze ze wyniki masz ok a do kwietnia malo zostalo

Hej kochane. Długo mnie nie było i ciężko będzie mi tu Was nadrobić. :(
Mam nadzieje, ze każda mama czuje się dobrze i, że wszystkie fasolki zdrowo rosną! ;)
Byliśmy dziś na wizycie, jest 12 mm czlowieczka z bijacym serduszkiem. <3

wgoracejwodze hej!:) Ty tez tutaj? o rany juz mi sie mieszaja wszystkie dziewczyny;)) ktory tydzien kochana?:)

Claudia moja doktorka też jest bardzo dobra.... A usg nie miałam jeszcze tylko dlatego ze bym zobaczyła sam pęcherzyk a ją nie chce tak chce już widzieć zarodek z serduszkiem. Mogłam umówić się na wcześniej bo terminów jest dużo tylko wolałam wybrać taki termin kiedy już na pewno zobaczę maleństwo. Niestety po poronieniu ma się inne podejście. Ja w pierwszej ciąży miałam usg w 4 tyg i 5dniu i widziałam pęcherzyk sam potem po 5 tyg miałam usg znowu widziałam już też ciałko żółte a w 6 t i 1 dniu zarodek z bijacym serduszkiem i wszystko było dobrze i nagle wszystko runelo i lekarz pow że przypuszcza ze ciąża obumarla przez moja grypę która miałam.... W 6 tyg temp 40st dlatego teraz zaszczepilam się planując zajście by mnie nic nie dopadło. Więc 3usg miałam do 6 tyg i nic to nie dało. Robiłam betę i ona Mnie uspokaja bo ładnie przyrasta a to dobrze wróży i jestem dobrej myśli.
Szczerze z jednej strony tak się boję tego usg że bym chciała czasami je odwlec najdalej jak się tylko da....a z drugiej str czekam by zobaczyć maleństwo.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry