reklama
migduch
Fanka BB :)
wgoracejwodzie No ja jak zaszlam to jakos na samym poczatku marca
Wg om jestem w 7 tc 2 dniu, jeszcze u lekarza nie bylam i nie mialam robionego usg wiec nie wiem jak to jest naprawde. Zastanawia mnie tylko czy np moja fasolinka moze byc troche starsza niz sie standardowo zaklada? Test ciazowy wyszedl pozytywny juz 6 dni przed terminem @ przy cyklach 32 dniowych. I jak to sie wtedy liczy, ze w ktorym tc jestem?
))
Ewel mnie tez wypytywal jaks byla goraczka przy tych zatokach ala mie przekroczyla 38.5 jak tyle zobaczulam to siedzialam w wannie z chlodna woda az opadnie temp, rozmawialam z moja lekarka internistka o tych zatokach i niestety powiedziala zd u mnie bez ciazy ciezko walczylo sie z zatokami wiec niestety ale teraz bedziemy je podleczac ale bede pewnie miala katar cala ciaze i wyleczymy je po pododzie bo mowi ze z zatokami w ciazy ( przewleklymi) jest o tyle klopot ze nie ma czym tego leczyc wiec musze pokochac rolke papieru bo na chusteczkach zbankrutuje .
Macie tez tak ze macie sekunde paniki jak mozno kichacie ale w lazience notorycznie przygladacie aie papierowi toaletowemu czy nie ma plamki :-)
Macie tez tak ze macie sekunde paniki jak mozno kichacie ale w lazience notorycznie przygladacie aie papierowi toaletowemu czy nie ma plamki :-)
Claudia tak mam ze patrzę na papier;-) wiesz co ja na zatoki kiedyś stosowalam sinus rinse jakoś tak to są takie saszetki które się rozpuszcza w wodzie i butelka taka jest i końcówkę wkłada się do nosa i się plucze zatoki i to można w ciąży a jest naprawdę dobre.... Więc jak coś możesz spróbować tylko kosztuje około 90zl Ale starczy na jakieś 4 msc;-) albo i dłużej zależy jak będziesz stosować. Nawet możesz po czytać o tym w necie.
Dziewczyny Was też tak bolą pachwiny? Mnie okropnie aż do kości miednicy chyba się tam rozszerza wszystko
Dziewczyny Was też tak bolą pachwiny? Mnie okropnie aż do kości miednicy chyba się tam rozszerza wszystko
Sylka87
Fanka BB :)
Hej dziewvzynki juz od rana jesteście. Rany ja padam o 21 a później sie kręcę pół nocy wrrr. I dzis juz konkret mnie mdlic zaczyna bleeeh a zaraz do pracy ide
Gdzie jest an.ma mam nadzieje ze spokojnie śpi po badaniu gdzie wszystko jest ok!
reklama