reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

W gorącej wodzie Ty widzę też już nie śpisz?;-) ja padam wcześnie he i wcześnie się budzę .. A potem znowu chce się spać.

reklama
wgoracejwodzie No ja jak zaszlam to jakos na samym poczatku marca;) Wg om jestem w 7 tc 2 dniu, jeszcze u lekarza nie bylam i nie mialam robionego usg wiec nie wiem jak to jest naprawde. Zastanawia mnie tylko czy np moja fasolinka moze byc troche starsza niz sie standardowo zaklada? Test ciazowy wyszedl pozytywny juz 6 dni przed terminem @ przy cyklach 32 dniowych. I jak to sie wtedy liczy, ze w ktorym tc jestem?;)))

Ewel mnie tez wypytywal jaks byla goraczka przy tych zatokach ala mie przekroczyla 38.5 jak tyle zobaczulam to siedzialam w wannie z chlodna woda az opadnie temp, rozmawialam z moja lekarka internistka o tych zatokach i niestety powiedziala zd u mnie bez ciazy ciezko walczylo sie z zatokami wiec niestety ale teraz bedziemy je podleczac ale bede pewnie miala katar cala ciaze i wyleczymy je po pododzie bo mowi ze z zatokami w ciazy ( przewleklymi) jest o tyle klopot ze nie ma czym tego leczyc wiec musze pokochac rolke papieru bo na chusteczkach zbankrutuje .
Macie tez tak ze macie sekunde paniki jak mozno kichacie ale w lazience notorycznie przygladacie aie papierowi toaletowemu czy nie ma plamki :-)

Claudia tak mam ze patrzę na papier;-) wiesz co ja na zatoki kiedyś stosowalam sinus rinse jakoś tak to są takie saszetki które się rozpuszcza w wodzie i butelka taka jest i końcówkę wkłada się do nosa i się plucze zatoki i to można w ciąży a jest naprawdę dobre.... Więc jak coś możesz spróbować tylko kosztuje około 90zl Ale starczy na jakieś 4 msc;-) albo i dłużej zależy jak będziesz stosować. Nawet możesz po czytać o tym w necie.
Dziewczyny Was też tak bolą pachwiny? Mnie okropnie aż do kości miednicy chyba się tam rozszerza wszystko

Mnie nie bola pachwiny ale pechetz ale wyniki mam siper nic mnie piecze ani nie boli przy sikaniu tylko przy ucosku ale nawet takim jak sie siedzi tyle ze w pierwszej ciazy tez tak mialam i przeszlo jak urodzilam

Pęcherz też czuje najgorzej jak chce się siku to parcie jak by już trzeba było he a tu zrobi się troszkę nie tyle aż Jak się wydaje ze się chce hehe jak by tam litry były;-)

Hej dziewvzynki juz od rana jesteście. Rany ja padam o 21 a później sie kręcę pół nocy wrrr. I dzis juz konkret mnie mdlic zaczyna bleeeh a zaraz do pracy ide :( Gdzie jest an.ma mam nadzieje ze spokojnie śpi po badaniu gdzie wszystko jest ok!

reklama
A mnie wczoraj doktorka pyta o kod pocztowy do zwolnienia a ja skleroza ciążowa i myślę hehe......
Claudia a na ile masz zwolnienie

Do góry