reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi jest też ciężko tym bardziej ze zawsze muszę mieć wszystko pod swoją kontrola, ustalone i na każdą sytuację przygotowane 3plany awaryjne wtedy dopiero jestem spokojna ze ale jak coś nie wyjdzie to mam jeszcze kilka zapasowych kół ratunkowych ;) ale cos czuje ze ciąża i dziecko nauczy mnie tego ze nie wszystko da się kontrolować tak jakbym chciała i w tym też muszę znalesc spokój i opanowanie, mam nadzieje ze szybko się tego nauczę :)
Gosik a bardzo podoba mi się to co napisałaś i ja chyba uczę się tej cierpliwości po malutku

reklama
Ewel damy rade cieszmy się tym co teraz jest a teraz mamy maleństwa w sobie które z dnia na dzień jest silniejsze :)

Hej dziewczyny ! Witam nowe kobietki :)
Ja dzisiaj czuję się o dziwo bardzo dobrze :) Plamienie ustępuje, jest coraz bledsze. Bałam się, że luteina podrażni mnie tak jak niektóre z Was i będę musiała znowu lecieć do gina po coś innego, ale jak na razie jest w porządku i w ogóle nie czuje żadnych skutków ubocznych. Mam ogromną nadzieję, że z moim maleństwem wszystko będzie dobrze, nie czytam nic w internecie i nie chcę niepotrzebnie dokładać sobie zmartwień.
Wiecie co, wczoraj normalnie się modliłam przed snem, żeby wszystko było dobrze. To takie dziwne, ale prawdziwe, że "jak trwoga to do Boga". Ogólnie jestem osobą bardzo słabo wierzącą, ale nie wiem czemu naszło mnie żeby sobie z tym na górze pogadać.

Jak już mówiłyście o pogodzie, to u mnie w Olsztynie już wczoraj się zaczynała psuć i była mżawka, a dzisiaj szaro i lekko pada.

Kasieczna Luteina jest też podjezykowa więc na nią może zmienić i jest tańszą o połowę. Choć na tym etapie ją bym tak kilka dni przetrzymala bo są opinie że lepiej się wchłania bo bezpośrednio ta dopochwowa....
Ja ja brałam przed snem żeby nie wyplywala i druga przed samym rankiem żebym z nią leżała

reklama
Claudia31 - super!!!! :-)
mi z pierwszego usg termin też dr wyliczył na 7.11 :-)

u mnie do wizyty jeszcze kilka godzin... i marzę o tym, by takie radosne wieści Wam przekazać :)
a tak późno wizyte mam, bo 22.30 , z racji tego, że mój dr pracuje na okrągło, nawet po 18 godzin na dobe, 7 dni w tygodniu, w swieta i nie w swieta, wolne bierze jedynie, jak jedzie na wakacje, albo na jakies kongresy ;)
pacjentek ma multum, ale przyjmuje tylko te, które maja problem z zajsciem w ciaze... no i ja jeszcze tylko ze 2 wizyty u niego i musze szukac kogos innego :/ a szkoda, bo tylko jemu ufam... a On niestety po prostu nie ma czasu na prowadzenie ciąż :( niestety par niepłodnych jest ogrom.

pozdrawiam!

Do góry