reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Odebrałam wyniki 25.03- 931,10 27.03- 337,40.... Także musze się wypisać z mam. Ale za każdą z Was trzymam kciuki napewno Wam się uda i w Listopadzie zobaczycie swoje dzieciaczki :* trzymajcie się cieplo kochane i dajcie o siebie

Kur*wa mac za przeproszeniem brakuje mi na to kulturalnych slow juz :( czemu te co chcą dzieci mają pod gorke a te co nie chca rodzą bez problemu.... to wszystko jest jakies nie fair! Gosik kochanie trzymaj sie i nie poddawaj i wracaj szybko pochwalic sie 2 kreskami:*

Gosia tak mi przykro, nie powinno tak byc. Obys szybko zobaczyla II kreski. Mam nadzieje ze juz wszystkie dotrwamy do listopada o bedziemy cieszyly sie malenstwami

reklama
Do góry