reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
To tak jak mi tylko ja mam wizytę za tydzień a zwolnienie mam do jeszcze następnej ;) Ale sa lekarze którzy nie chcą dac zwolnienia jak nic się nie dzieje.... Bo mi koleżanka nawet mówiła że jej pow ze jeszcze zdarzy się na być na zwolnieniu a jest w 9tyg

Ja prowadze własną firmę wiec muszę się dobrze czuć ;) a tak serio to zatrudnic kogos ale to później teraz mi mama pomaga i mam nadzieje ze dlugo popracuje bo nie chce w domu siedzieć. Jak ma sie cos swojego to inaczej sie podchodzi do l4 :)

Moj pyta czy chcesz zwolnienie ale mnie nie pytal bo mi nie wolno pracowac bo jestem po Tia i mam pfo w sercu do zamkniecia po ciazy dlatego tez zdecydowalam sie na dziecko teraz bo po zamknieciu i leczeniu to dopiero za jakies 2 lata moglabym zachodzic a to juz bym miala 33 i nie wiadomo czy zaszlabym od razu a chcialam miec dziecko przed 35 rokiem bo z wiekiem wieksze ryzyko, wiec u mnie wiadomo juz ze od pierwszych dni l4 ciazowe i ze bedzie cc

Witajcie ;) wczoraj wrócilismy przed północą i padłam jak kawka ;)
wszystko ok z dzidzią! 14 mm , serduszko bije 174 ;) piękny widok i dźwięk :)
Dzidzia jest o 1 dzien do przodu niż pokazuje @.
wcześniej pisałyście o luteinie, mój lekarz przepisuje mi tę podjęzykową, a zaleca podawanie jej dopochwowo.

Miłego dnia! :*

Witam wczoraj bylam z corka u lekarza I mysle sobie zapytam sie o polozna I pani mi mowi czy po wizycie u lekarze wpisali mnie w zeszyt no to mowie ze nie I tak bym z miesiac jeszcze sobie poczekala:wściekła/y:polozna bedzie we wtorek I do mnie ma zadzwonic ehhh od niedawna jestem w tej przychodni I tutaj maja jakies inne zwyczaje no nic jakos poczekam do wtorku mam nadzieje ze mnie zaraz skieruje na scan nawet sie wysaplam na cale szczescie :-)
Fusun jak sie czujesz ??
Gosik przykro mi z powodu twojej straty

Dziewczyny pijecie dużo?? bo mi wczoraj dr powtarzał, że za mało pije! musze się zmuszać, żeby więcej pić...

reklama
An_ma a mówiłas ile pijesz? No ja pije dużo wody najwięcej unikam ciemnej herbaty. Bardzo zdrowa jest herbata rooibos w ciąży ;-)

Do góry