reklama
reni84
Fanka BB :)
My jeszcze nie obniżyliśmy łóżeczka, mamy na środkowym poziomie. Póki co mała nie siada ani tym bardziej nie wstaje.
Malaja może zrób małej TSH. Ja jak byłam z moją u endokrynologa w ramach wizyt po porodzie to lekarka powiedziała, że jeśli będzie słabo przybierać to mamy od razu TSH zbadać
Wnuczka wrzuć proszę ten przepis na pierś z kurczaka
Moja też bardzo cieszy się na nasz widok. Od razu jest śmiech, a jak jest na rękach to dodatkowo macha rączkami i nóżkami
Malaja może zrób małej TSH. Ja jak byłam z moją u endokrynologa w ramach wizyt po porodzie to lekarka powiedziała, że jeśli będzie słabo przybierać to mamy od razu TSH zbadać
Wnuczka wrzuć proszę ten przepis na pierś z kurczaka
Moja też bardzo cieszy się na nasz widok. Od razu jest śmiech, a jak jest na rękach to dodatkowo macha rączkami i nóżkami
Moja Nadia wspina się się po mnie jak chwile mnie nie widzi piszczac przy tym i szczypiac boli ale radość w sercu nie do opisania... czasami tak mocno się przytula ze aż łza w oku się kręci... tak jakby chciała przez to powiedzieć ze bardzo mocno mnie kocha...
Czy Wy też mówicie dzieciom miliony razy dziennie jak bardzo je kochacie?
Czy Wy też mówicie dzieciom miliony razy dziennie jak bardzo je kochacie?
Dokładny przepis podam jutro... obojętnie jakie mięso... ono się więcej moczy w zalewie z mleka wody soli pieprzu majeranku i czosnku który wiadomo pomijam jak robie dla małej... I tylko dwa razy gotuje w odstępie 24 godzin po 10 min... wychodzi super mięciutkie wilgotne i spokojnie 4-5 dni można jeść... ja wrzucam od razu pół piersi pół kilo schabu i pół kilo boczku dla męża... chyba ze gotuje dla małej wtedy sama pierś lub schab i zmniejszam ilość przypraw w zalewie... do smaku żeby było łagodne... potem robie taka kanapkę bułeczka maselko i ta wędlinke i daje po kawałku uwielbia...
NaNa nie martw się moja tez trzy razy tak mocno się uderzyła w tył głowy jak zaczynała siadać i tez bardzo się martwiłam i płakałam razem z nią... ale dzięki temu teraz potrafi się uratować z każdego upadku po pierwsze jest dużo ostrożniej sza po drugie upadajac Pada na bok i zawsze podciąga głowę do klatki i dzięki temu ja nie uderza... na pewno jeszcze nie jeden upadek przed naszymi dziewczynkami to nie uniknione ale z każdym upadkiem będą Mądrzejsze...
I juz takie kawalki kanapki zjada?Dokładny przepis podam jutro... obojętnie jakie mięso... ono się więcej moczy w zalewie z mleka wody soli pieprzu majeranku i czosnku który wiadomo pomijam jak robie dla małej... I tylko dwa razy gotuje w odstępie 24 godzin po 10 min... wychodzi super mięciutkie wilgotne i spokojnie 4-5 dni można jeść... ja wrzucam od razu pół piersi pół kilo schabu i pół kilo boczku dla męża... chyba ze gotuje dla małej wtedy sama pierś lub schab i zmniejszam ilość przypraw w zalewie... do smaku żeby było łagodne... potem robie taka kanapkę bułeczka maselko i ta wędlinke i daje po kawałku uwielbia...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podaje przepis na zalewe
2 litry wody
1 szklanka mleka
2 łyżki musztardy
2 łyżki majonezu
2 łyżki majeranku
Czosnek sól i pieprz do smaku z samego rano przygotowuje zalewie wkładam mięso zagotowuje gotuje 10 min na wolnym ogniu zostawiam w tej zalewie do późnego wieczora znów zagotowuje i gotuje 10 min zostawiam w wodzie do rana i rano wyjmuje z zalewy smaczna zdrowa wędlinke gotowana nie pieczona bez żadnej chemi...
2 litry wody
1 szklanka mleka
2 łyżki musztardy
2 łyżki majonezu
2 łyżki majeranku
Czosnek sól i pieprz do smaku z samego rano przygotowuje zalewie wkładam mięso zagotowuje gotuje 10 min na wolnym ogniu zostawiam w tej zalewie do późnego wieczora znów zagotowuje i gotuje 10 min zostawiam w wodzie do rana i rano wyjmuje z zalewy smaczna zdrowa wędlinke gotowana nie pieczona bez żadnej chemi...
Wnuczka no niestety to nie był ostatni raz bo dziś znów się uderzyła. Masakra, siadać nie siada a na wszystko mi się juz wspina!! Siusiu zrobić nie ma jak, bo to jest sekunda.
Koleżanki dziecko, 2miesiace starsze, bardzo szybko raczkuje, siada sama, wstaje i stoi super. Dwa miesiące to taka przepaść
Ona już jak się nawet przewraca to ładuje na pupie, umię juz się asekurowac.
Zauważyłam że moja mała ma czasem takie delikatnie wilgotne rączki i stopki, znów się będę martwić bo się naczytalam
Koleżanki dziecko, 2miesiace starsze, bardzo szybko raczkuje, siada sama, wstaje i stoi super. Dwa miesiące to taka przepaść
Ona już jak się nawet przewraca to ładuje na pupie, umię juz się asekurowac.
Zauważyłam że moja mała ma czasem takie delikatnie wilgotne rączki i stopki, znów się będę martwić bo się naczytalam
U mojej siostry malemu tez pocily sie bardzo stopy ale nie bylo to nic zlego, takze nie martw sie na zapas.Wnuczka no niestety to nie był ostatni raz bo dziś znów się uderzyła. Masakra, siadać nie siada a na wszystko mi się juz wspina!! Siusiu zrobić nie ma jak, bo to jest sekunda.
Koleżanki dziecko, 2miesiace starsze, bardzo szybko raczkuje, siada sama, wstaje i stoi super. Dwa miesiące to taka przepaść[emoji14]Ona już jak się nawet przewraca to ładuje na pupie, umię juz się asekurowac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama