reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dokładny przepis podam jutro... obojętnie jakie mięso... ono się więcej moczy w zalewie z mleka wody soli pieprzu majeranku i czosnku który wiadomo pomijam jak robie dla małej... I tylko dwa razy gotuje w odstępie 24 godzin po 10 min... wychodzi super mięciutkie wilgotne i spokojnie 4-5 dni można jeść... ja wrzucam od razu pół piersi pół kilo schabu i pół kilo boczku dla męża... chyba ze gotuje dla małej wtedy sama pierś lub schab i zmniejszam ilość przypraw w zalewie... do smaku żeby było łagodne... potem robie taka kanapkę bułeczka maselko i ta wędlinke i daje po kawałku uwielbia...
A mleko z kartonu od kiedy planujesz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej :-) my po szczepieniu. Stasiu waży 9780 g i ma 71 cm. mocno płakał ( jest bardzo głośny ) dał popalić pielęgniarką za to że mu krzywdę zrobiły.

Miniaaa które to było szczepienie?

Jak jest samo WZW(kolejna dawka) , to jest jedno uklucie?

ja ważyłam swoją po domowemu* waży 8400:).

Moja wstaje na nóżki, raczkuje juz wszędzie i długie dystanse (średnim tempem), a nie siada i się martwię czemu :/ jak posadze to leci na boki albo do przodu :(

NaNa już Ci kiedyś pisałam, że nasze małe rozwijają się w podobnym tempie i moja tez sama nie usiedzi. Siada sama od tygodnia, może troszkę dłużej, siada non stop, ćwiczy to bez przerwy, ale prosto nie usiedzi- nawet w sumie nie próbuje. Na chwilkę się utrzyma, ale zwykle asekuruje się rączką. Ma za słabe mięśnie plecków i nie trzeba się o to martwić, a przynajmniej jeszcze nie teraz,.

Raczkuje też tempem średnim- nawet wolnym, za to pełza jak błyskawica...i dziś weszła mi do wnękowej szafy ;)A, że mała jest to zmieściła się bez trudu pod najniższą półkę :)

reklama
Do góry