reklama
no to mój taki prawie 10 kg, a ma teraz 6,5 m-ca. a jedzenia innego dalej specjalnie nie tyka, to znaczy ręką już tyka teraz ma frajde zrzuca na podłoge i patrzy jak leżydo buzi wsadził raz fasolkę szparagową i tyle w temacie za to bardzo mu smakuje woda z kubeczka, wsadza tam jęzor, troche popije, trochę rozleje. japostanowiłam totalnie wyluzować, będzie co ma być, przecież w końcu zechce spróbować innego jedzenia niż mleko, a cyca dalej chętnie i często to najważniejsze
U nas sa dwa na dole i teraz wyszly dwie dwojki u gory:-)na dole jedynki wiec fajnie to wyglada.Z ostatniej chwili... pierwszy ząbek wychodzi
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
my bezmięsni to Ci nie pomogę ale jak Cię interesuje, to czytałam ostatnio badania, że przzetworzone mięsa (wędliny,szynki,kiełbasy itp) znacznie zwiększają ryzyko nowotworów więc ten teges Link do: Wyborcza.pl o tu cos nieco na ten temat
Mój młody owszem długi, ciuszki zakładam mu już cęśc 80, niektóre 74 jeszcze pasują, ale raczej na styk. jakjest rozmiarówka w miesiącach to najczęściej 9-12 albo12-18. gruby nie jest, ale słodkie fałdki na nóżkach ma i na nadgarstkach a ostatnio na kolanach jak się rozbuja to próbuje "kicnąć" w przód, marnie mu to wychodzi na razie, ale coś tam do przodu się przesuwa. ja co prawda mam nadzieję,że mu się to za bardzo nie spodoba, bo wolałąbym,żby czworakował normalnie, naprzemiennie
Mój młody owszem długi, ciuszki zakładam mu już cęśc 80, niektóre 74 jeszcze pasują, ale raczej na styk. jakjest rozmiarówka w miesiącach to najczęściej 9-12 albo12-18. gruby nie jest, ale słodkie fałdki na nóżkach ma i na nadgarstkach a ostatnio na kolanach jak się rozbuja to próbuje "kicnąć" w przód, marnie mu to wychodzi na razie, ale coś tam do przodu się przesuwa. ja co prawda mam nadzieję,że mu się to za bardzo nie spodoba, bo wolałąbym,żby czworakował normalnie, naprzemiennie
ja jeśli daję synkowi mięsko to tylko to tradycyjne wędzone naturalnie ale w malutkich ilościach bo to dużo białka. ja wychodzę z założenia że to co nie szkodziło naszym dziadkom nie zaszkodzi i nam czyli powrót do podstaw jak najmniej przetworzone i zakonserwowane jedzenie.
reklama