reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Olcia moze nie chce jesc, bo plesniawki, gardlo boli? Albo po prostu zasmakowal innych potraw i mleko jest zle.

U nas idzie 3 zab, oj noce sa ciezkie :/

Mała powoli raczkuje :)

reklama
u nas dziś wymacał,że wreszcie przebiły się jedynki górne, to razem jest już sześć. trochę dziwnie mu te zęb idą - najpierw dolne jedynki, potem górna dwójka, dolna dwójka i górne jedynki a na wyjściu jest druga górna dwójka ;)

Ciekawe jak to u nas będzie z tymi zębami. Wasze maluchy juz fajnie dużo ich mają :)

Jak mała nie chce jeść tez się zawsze martwię, ale staram się nie schizowac.

Tez staram sie nie schizowac z jedzeniem ale czasem jest ciezko nadazyc za tym moim szkrabem :)Plesniawek nie ma, gardlo jutro sie zobaczy bo mamy pediatre. Dzis zjadl normalnie wiec to chyba kwestia humoru, dnia itp.

U nas zebow dalej nie widac, ale i na nas przyjdzie czas.

Mlody z dnia na dzien nogi bardziej podciaga i prawie staje na glowie ;) obserwuje go i sie wzruszam, jak to moje dziecie rosnie i sie rozwija. Tez tak macie, ze Was dzieci wzruszaja?

Ja umiem pływać... nauczył mnie tata w wieku 6 lat i dobrze pływam... całe wakacje spędzałam w wodzie w rzece lub jeziorze nawet w zeszłym roku z dużym brzuchem jeszcze miesiąc przed porodem pływał am w rzece... a miesiąc po porodzie jeździłam na łyżwach u siebie na stawie i jeśli chodzi o sport to na tym się kończy niestety...

Ach te zęby... u nas idą kolejne już dziury w dziasle na dwójki... od dwóch tygodnie każda noc gorsza dzisiaj już o 1 w nocy musieliśmy wziąść malutka do siebie co chwile się budziła i jęczela przez sen...

Moja od wczoraj je jakieś ogromne ilości 270 mleka naraz albo miche kaszy 250 ml plus 180 mleka i jeszcze mało pusta butle doji... masakra... mąż jakiejś schizy dostaje nie chce jej dawać tak dużo... boji się ze rozciągnie sobie zaladek i będzie gruba jak córa mojej siostry 6 i pół miesiąca 11 kg. ..

Jak za mało jedza nasze pociechy to zle ale jak za dużo Uwierzcie jeszcze bardziej trzeba się martwić. .. przecież mają jeszcze taki malutki żołądek wielkości swojej zaciśniętej piąstki. ..

reklama
Masz rację Wnuczka...jak dziecko ma za dużą wagę to też nie dobrze...Jak to jest, że jak dziecko dużo je i tyje to się dorosły cieszy a w pewnym momencie już z nadwagi nikt się nie cieszy ;)

Plus jest taki, że większość dzieci jak zaczyna raczkować i chodzić to z nadwagi szybciutko wyrasta...

Do góry