reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Stosujecie jakąś antykoncepcję? Się tak zastanawiam i zastanawiam i minęło 6mies. :p
Pogoda jest to dziewczyny pogineły :p

My coś ostatnio mało na powietrzu czasu spędzamy, zawsze było coś do zrobienia

Wnuczka rozgniatasz te jajka?
A u nas takie cuda teraz się zaczynają (fot.)

Załączniki

• IMG_20160610_140009.JPG
    IMG_20160610_140009.JPG
    486,1 KB · Wyświetleń: 62
Ja nadal ubranka prasuję, ale tylko te które są wymięte, czyli głównie bodziaki.

Nana u nas pełzanie już z tydzień trwa i raczkowania nie widać na horyzoncie. Ale za to dzisiaj rano pięknie usiadła sama na naszym łóżku :)
Oczywiście podobnie rzeczy zakazane są super i mała przy nich w momencie potrafi się znaleźć. pokochała zwłaszcza moje kapcie i adidasy tatusia :)
A dzisiaj piekłam ciasto, małej rozłożyłam koc w korytarzu żeby się bawiła i mnie widziała, a ten mały spryciarz przypełzał do mnie do kuchni i cały czas przy moich nogach. Nie pomagało odnoszenie na kocyk bo zaraz wracała do mnie spowrotem

Tej nocy wzięliśmy ją do naszego łóżka już o 1 bo tak niespokojnie spała, ciągle pojękiwała. Z nami zasnęła i spała do 5:30 Nie wiem co tak na nią działa w naszym łóżku, może to kwestia materaca.

Stosujecie jakąś antykoncepcję? Się tak zastanawiam i zastanawiam i minęło 6mies. :p

Ja bralam cerazette 4 msc. Wczoraj ostatnia wzielam, czekam na normalna miesiaczke i wezme yasmin.
Cerazette to bardzo skuteczna antykoncepcja...zero ochoty na sex. dlatego zmieniam, no i juz nie karmie to tez moge zmienic.
My coś ostatnio mało na powietrzu czasu spędzamy, zawsze było coś do zrobienia

Ja z mamyl ostatnio jestem wiecej na powietrzu niz w domu. Chcialabym dalej prasowac mu ubranka bo lubie jak sa wyprasowane :) niestety konczy sie na tym, ze ukladam je w misce i pozniej nie mam kiedy prasowac :/

Reni a może po prostu czuje ze jesteś obok. Albo ząbki.
Olcia a przytyla coś na tych tabletkach? Tego się boję najbardziej

my też ostatnio więcej na dworze niż w domu
więc nie mam kiedy prasować
tylko jak coś jest faktycznie wymięte

co do antykoncepcji to ja mam symonette bo przy karmieniu można je stosować
ale zaczynają mi się pajączki na nogach robić i 35 urodziny coraz bliżej i już powoli coś trzeba pomyśleć zamiast tabletek

reklama
Do góry