reklama
Tez miałam tego HiPPA ale włosy wyglądały jak tłuste, emolium teraz mi się skończyło i kupiłam szampon z ziajki. Dokupie tez emolium bo ma tą wysypke.
Mała pobiła ostatnio swój rekord spania. Od 20:10 do 9. O 7 było mleczko.
Jaga to gdzie śpi?
Mała pobiła ostatnio swój rekord spania. Od 20:10 do 9. O 7 było mleczko.
Jaga to gdzie śpi?
Widze, ze spicie ze swoimi pociechami i troche Wam zazdroszcze. Mikolaj byl taki malutki ze strach bylo z nim spac no i spal na monitorze oddechu. Teraz czasem rano z nami przysnie albo w ciagu dnia, z tata najczesciej generalnie woli spac w lozeczku lub w wozku na spacerku.
Olcia przynajmniej nie masz problemu potem z przyzwyczajaniem. U nas będzie hardkor, już to wiem... Mała otwiera oczy jak jestem śpi dalej, jak mnie nie ma to się budzi.
Nad ranem jak jest niespokojna trzymam ją za rączkę i spi dalej. Błędy będą Wychodzić
Nad ranem jak jest niespokojna trzymam ją za rączkę i spi dalej. Błędy będą Wychodzić
ja podchodzę do tego tak: ile czasu życiu w mogę budzić się koło tego ciepłego słodkiego ciałka, ile jeszcze będzie mnie budził swoim ufnym spojrzeniem i słodkim uśmiechem? przed nami jeszcze kupe lat gdy będziemy w łóżku sami, na razie cieszymy się tym co jest
Moja Nadia od małego śpi w łóżeczku które stoji obok naszego łóżka słyszę jej oddech i widzę ja cały czas... bierzemy ja do nas w środek tylko jak wstanie bardzo wcześnie np kolo 6 czy wcześniej wywierci się bardzo z pół godziny i śpi w poprzek a ja na krawędzi nie mogę się przekręcić a przyzwyczajona jestem to tego ze potrzebuje trochę ruchu... często śpię w poprzek łóżka... a łóżko mamy takie duże sypialniane... mogę się przytulic w nocy do męża a w dzień nie ma kiedy... wiec jakby jeszcze nic spędzać osobno... rozdzieleni dzieckiem...
Ciesze się ze nie śpi z nami...
Ciesze się ze nie śpi z nami...
reklama
To chyba dobrze,ze spi w lozeczku? Nie bedzie potem problemu zeby spal sam. Moj tez w lozeczku cala noc. Przez dzien raz w lozeczku raz w wozku.Widze, ze spicie ze swoimi pociechami i troche Wam zazdroszcze. Mikolaj byl taki malutki ze strach bylo z nim spac no i spal na monitorze oddechu. Teraz czasem rano z nami przysnie albo w ciagu dnia, z tata najczesciej generalnie woli spac w lozeczku lub w wozku na spacerku.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom