reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

ja używam Hippa w płynie do kąpieli, myje nim też włosy, tylko,że my za dużo ich nie mamy :p Nana, my już dawno złożyliśmy kołyske a łóżeczka to nawet nie wyciągam, co ma mi gracić, mam lepsze szafy :-D

reklama
Tez miałam tego HiPPA ale włosy wyglądały jak tłuste, emolium teraz mi się skończyło i kupiłam szampon z ziajki. Dokupie tez emolium bo ma tą wysypke.
Mała pobiła ostatnio swój rekord spania. Od 20:10 do 9. O 7 było mleczko.
Jaga to gdzie śpi?

Widze, ze spicie ze swoimi pociechami i troche Wam zazdroszcze. Mikolaj byl taki malutki ze strach bylo z nim spac no i spal na monitorze oddechu. Teraz czasem rano z nami przysnie albo w ciagu dnia, z tata najczesciej ;) generalnie woli spac w lozeczku lub w wozku na spacerku.

Olcia przynajmniej nie masz problemu potem z przyzwyczajaniem. U nas będzie hardkor, już to wiem... Mała otwiera oczy jak jestem śpi dalej, jak mnie nie ma to się budzi.
Nad ranem jak jest niespokojna trzymam ją za rączkę i spi dalej. Błędy będą Wychodzić :p

no właśnie, później będziemy oduczać
Krzysiek najpierw zostawał w łóżku po karmieniu około 3-4 a teraz to o 23 już u nas ląduje

ja podchodzę do tego tak: ile czasu życiu w mogę budzić się koło tego ciepłego słodkiego ciałka, ile jeszcze będzie mnie budził swoim ufnym spojrzeniem i słodkim uśmiechem? przed nami jeszcze kupe lat gdy będziemy w łóżku sami, na razie cieszymy się tym co jest :)

Moja Nadia od małego śpi w łóżeczku które stoji obok naszego łóżka słyszę jej oddech i widzę ja cały czas... bierzemy ja do nas w środek tylko jak wstanie bardzo wcześnie np kolo 6 czy wcześniej wywierci się bardzo z pół godziny i śpi w poprzek a ja na krawędzi nie mogę się przekręcić a przyzwyczajona jestem to tego ze potrzebuje trochę ruchu... często śpię w poprzek łóżka... a łóżko mamy takie duże sypialniane... mogę się przytulic w nocy do męża a w dzień nie ma kiedy... wiec jakby jeszcze nic spędzać osobno... rozdzieleni dzieckiem...
Ciesze się ze nie śpi z nami...

NADIA BUDZI NAS RANO STOJĄC W ŁÓŻECZKU I WOŁAJĄC TATATATA... LUB BABA.... Z UŚMIECHEM OD UCHA DO UCHA UWIERZCIE PIĘKNY WIDOK...

reklama
Widze, ze spicie ze swoimi pociechami i troche Wam zazdroszcze. Mikolaj byl taki malutki ze strach bylo z nim spac no i spal na monitorze oddechu. Teraz czasem rano z nami przysnie albo w ciagu dnia, z tata najczesciej ;) generalnie woli spac w lozeczku lub w wozku na spacerku.
To chyba dobrze,ze spi w lozeczku? Nie bedzie potem problemu zeby spal sam. Moj tez w lozeczku cala noc. Przez dzien raz w lozeczku raz w wozku.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry