reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Mojego maluszka smaruje kremem z filtrem i obowiazkowo czapka. Jak jest goraco to cieniutka z daszkiem a jak chodniej, to ciut cieplejsza.
W niedziele jak sie ochlodzilo wieczorem to mial lodowate rece, mimo ze byl cieplo ubrany i przykryty kocykiem.

reklama
ja broń boże nie smaruję synka filtrem jak jeździ w wózku ( bo w jakiś sposób dzieci muszą wytworzyć witaminę D. filtr tylko na plażę gdy jest duża ekspozycja na słońce i to tylko naturalny a nie czysta chemia. dzieciom jest bardzo potrzebny kontakt ze słońcem bo wszystkiego nie da się załatwić tabletką z apteki.

od 3 tygodni Stasiu wychodzą spacer ma zakładany kapelusik. uszu nie zasłaniam. robiłam to jak był młodszy albo zrobię to jak będzie na prawdę wiało i będzie zimno.

młody zaczyna podciągać nogę pod brzuszek a z takiej pozycji to świadomego siadania już nie daleko i wygląda na to że chyba będzie raczkował. choć to nie jest powiedziane bo Jasiu nie raczkował tylko od razu na nogi i do chodzenia :-)

Ja będę dawać na twardo w obiadku, niby 1/2 co drugi dzień.
Mała raczkuje, kolana zdziera, i staje na kolankach, nóżkę do siadania dawno podciąga, a dalej nie siada :( chce stawać na proste nogi. Jeszcze ani jednej nocy nie spędziła w łóżeczku a już muszę je opuścić na dół.

Myjnie włoski szamponem? Czy razem z cialkiem w kąpieli?

reklama
Do góry