reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Wnuczka blender mam bardzo dobry i mimo to mała nie zjada.

Dzisiaj zrobię jej zupkę ze składników których nie próbowała ze słoiczka, może zje

Jak myślicie jak mała podnosi się na nóżkach i spada na brzuch (to wszystko na panelach) to może sobie zrobić krzywdę? Już dwa razy mi taki numer wywinęła i trochę mnie to przeraża. A nie zawsze jestem w stanie jej upilnować na tyle, żeby mi na panele nie zlazła

reklama
Reni moja tez tak czasem robi, mam te puzzle miękkie, ale nie na całym pokoju przecież i czasem się zsunie. Robi różne rzeczy na podłodze bo to nieznany grunt a ślisko jest, więc i brzuszkiem i główka czasem przywali niestety :p

Ja też ze słoiczka z ziemniakami ale chyba ma uczulenie na niego bo Wyskoczyly te krostki na buzi wtedy

myślę że nigdy w domu nie uda się uzyskać takiej konsystencji jak na linii produkcyjnej.
soczewica może wzdymać lekko ale można dawać bo jest to raczej nie uczulająca roślina.
mój Stasiu ma katarek. byłam u lekarza. wszystko jest ok :-)

Moja mała próbuje siadać z pozycji na czworaka, ale jeszcze nie umie się utrzymać sztywno i się przewraca do tyłu(ile razy się już uderzyła:( ta moja kruszynka)

reklama
Malaja narazie na czworaka, próbuje z tej pozycji siadać, ale nie kuma żeby rączkami przebierać :p
Jaga jak jiz pupka w górze to szybko pójdzie, bo grzbit wzmocni :)

Do góry