reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mleko następne wprowadziłam bezpośrednio po skończonym 6 miesiącu... zero problemów... chociaż je go nie wiele kolo 400 ml na dobę...

reklama
Macie może pomysł na jakiś fajny obiad w niedziele zapraszam rodzinkę i chciałabym przygotować cos ciekawego i dobrego?

A ileteraz ml mleka jedzą Wasze dzieci i co ile?

Moja je 6razy dziennie co 3h 730-850 taki przedział.
Dziś już dostała dynie.

Moja mkeko pije tylko raz w nocy i raz nad ranem czasami zje tez w dzień raz śle rzadko... 400 - 500 ml...

a Mieś dziś rano ciągnął cyca chyba z półtorej godziny a potem spałdo 11, nigdy mu się to jeszcze nie zdarzyło, chyba męczą go zęby górne okrutnie :(

Reni dajesz co 3h?

A propo zabawek, zastanawiam się nad tym szczeniaczkiem uczniaczkiem, mała lubi jak jej coś gra i gada, ani to wszystko ma :) a później może się czegoś od niego nauczy :)

reklama
My karmimy się mniej więcej o takich porach: 00:30 8:30 11:30 14:30 16:00 18:30 więc nie do końca co 3h :)

Do góry