reklama
reni84
Fanka BB :)
Moja córcia teraz bawi się tabletem malucha - taki płaski, ma 6 klawiszy i mówi do niej nazwy kształtów i gra melodyjki. Bardzo lubi też małego gumowego pieska i właśnie maskotkę piszczka.
Ma tych zabawek sporo ale bawi się tymi trzema.
My chwilowo jesteśmy znowu na samym mm, wysypka powoli znika. Za kilka dni zaczynam podawać stałe pokarmy i szukać przyczyny tej wysypki.
Dziewczyny które karmią mm czy wprowadzacie już mleko następne? Jeśli tak to w jaki sposób
Ma tych zabawek sporo ale bawi się tymi trzema.
My chwilowo jesteśmy znowu na samym mm, wysypka powoli znika. Za kilka dni zaczynam podawać stałe pokarmy i szukać przyczyny tej wysypki.
Dziewczyny które karmią mm czy wprowadzacie już mleko następne? Jeśli tak to w jaki sposób
Tez zastanawiam się nad jakaś nowa zabawka i na pewno postaram się żeby była jakaś grająca i świecąca... ostatnio u siostry przez pół godziny wpatrywała się w taki grający śpiewający i jeżdżący dookoła samochód... była zafascynowana bo do tej pory tylko grzechotki i przytulanki z muzyczka... niedługo dzień dziecka wiec musze przejrzeć te zabawki aby móc podpowiedzieć co można byłoby kupić.... na pewno dziadkowie i chrzest ni będą zainteresowani... bo kto lepiej jak nie matka ma wodzie co dziecko lubi i czym się interesuje...
Gotuje tylko na kranowie robiłam tak z mm a teraz kaszki i zupki... bo jest po prostu zdrowsza....
Gotuje tylko na kranowie robiłam tak z mm a teraz kaszki i zupki... bo jest po prostu zdrowsza....
MLEKO2 daje się po skończonym 6?
Jeśli tak, to mamy 3tyg.
Jutro mamy dopiero drugie bioderka. Masakra termin, dzidzia przeszło 5mies a tu dopiero kontrola
Nam kazali ko 5 miesiaca zrobic jeszcze raz.
reklama