reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moja córcia teraz bawi się tabletem malucha - taki płaski, ma 6 klawiszy i mówi do niej nazwy kształtów i gra melodyjki. Bardzo lubi też małego gumowego pieska i właśnie maskotkę piszczka.
Ma tych zabawek sporo ale bawi się tymi trzema.

My chwilowo jesteśmy znowu na samym mm, wysypka powoli znika. Za kilka dni zaczynam podawać stałe pokarmy i szukać przyczyny tej wysypki.

Dziewczyny które karmią mm czy wprowadzacie już mleko następne? Jeśli tak to w jaki sposób

Do roku mam zamiar na butelkowanej, może i woda z kranu jest dobra w niektórych miastach, ale zanim doleci do naszych mieszkań, płynie setki km zardzewialymi rurami :p. Wiec do roku wole butelkową.

MLEKO2 daje się po skończonym 6?
Jeśli tak, to mamy 3tyg.
Jutro mamy dopiero drugie bioderka. Masakra termin, dzidzia przeszło 5mies a tu dopiero kontrola

Tez zastanawiam się nad jakaś nowa zabawka i na pewno postaram się żeby była jakaś grająca i świecąca... ostatnio u siostry przez pół godziny wpatrywała się w taki grający śpiewający i jeżdżący dookoła samochód... była zafascynowana bo do tej pory tylko grzechotki i przytulanki z muzyczka... niedługo dzień dziecka wiec musze przejrzeć te zabawki aby móc podpowiedzieć co można byłoby kupić.... na pewno dziadkowie i chrzest ni będą zainteresowani... bo kto lepiej jak nie matka ma wodzie co dziecko lubi i czym się interesuje...
Gotuje tylko na kranowie robiłam tak z mm a teraz kaszki i zupki... bo jest po prostu zdrowsza....

O tym co zdrowsze to już nie mówię :p Ja po prostu boje się, że znów będą problemy i dlatego zostaje na butelkowanej :p. Zmieniliśmy wtedy 2 rzeczy naraz i nie wiem co pomogło wiec dmuchal na zimne :)

reklama
Do góry