reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Moja jeszcze nie siedzi wiec krzesełka jeszcze nie wybieram. Ten temat już był i pisałam ze mój zrobi mi w pracy tak jak łóżeczko. Chyba ze nie zdąży to kupię :).
Moja mała robi takie wygibasy ze szok

Załączniki

• IMG_20160507_090202.JPG
    IMG_20160507_090202.JPG
    369,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Stokrotka a kiedy dasz ten Chlebek?
Jaga po wszystkich warzywach? W którym to będzie miesiącu?

My sięszykujemy na blw więc raczej duży luz, na pewno nie po WSZYSTKICH warzywach ;) zresztą młody dostanie warzywa różnorodne od poczatku, także myślę, że po jakimś tygodniu dwóch spróbujemy, chyba,że sam mi porwie z talerza, to będzie szybciej ;)

NaNa super! Zaraz Ci zacznie raczkować mała :)

Moja też jeszcze nie siedzi, nawet jej to za bardzo nie interesuje, zdecydowanie chętniej ćwiczy przemieszczanie się na różne sposoby.
Ja mam krzesełko do karmienia z funkcją leżaczka i na razie karmię w pozycji pół- leżącej.

My mleko krowie po skończonym roku planuje. Ale czas pokaże :p
Miniaaa ile się trzebabylo namęczyć żeby to uchwycić :p

Jaga a jak będzie patrzył oczkami ze Shreka to dostanie? Bo Moja tak patrzy i sama już nie wiem czy jej dawać czy nie wrrr

reklama
NaNa weź ją posadź na kolanach przed stołem jak sobie weźmie to znaczy, że jest gotowa ;) a już rodzica głowa, żeby dziecko nie miało okazji wpatrywaćsię, jak rodzic je zakazane chipsy, czy cukierki :) no i obserwuj - jak zje i nic jej nie będzie, to znaczy, że toleruje

Do góry