reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ach te zęby... ale się na męczą Nasze dzieciaczki zanim zostaną pełnosprawnymi gryzoniami. ..
Czy któraś z Was używa takich smoczkow do gryzienia z taką siateczka na owoce?

reklama
Wnuczka ja takiej siateczki używałam, ale teraz daje łyżeczką. Chyba, że mam coś do zrobienia i wiem ze nie zdążę to wtedy daje siateczkę. Dawałam tylko jabłko w niej.

Miniaaa fajne "stadko" juz ma :)

Dziś byłam na... rolkach!!! Właśnie wróciłam. Super!!!, co prawda tylko (aż) 40min., bo pozno, ale warto było pójść.

Wszystkie z was wprowadzają GLUTEN? Jest ktoś, kto nie gotuje np.kaszy manny?? Ktoś kto nie wprowadza glutenu?

my nie wprowadzamy, jak mlody przyswoi pierwsze warzywka to dam mu trochę makaronu albo skórkę od chleba :)

Ja chyba też kończę bo mała je już wszystko co uważam ze zdrowe i powinna jeść...a zastanawiam się czy kupić tą siateczka chociaż mała od dwóch miesięcy tak pięknie je łyżeczka ze chyba nie ma sensu..
Skórka od chleba to jej przysmak od dawna chyba to była pierwsza rzecz która dostała do jedzenia w rączkę ... tylko sprzątania potem dużo eh...
Jakie krzesełka do jedzenia kupiłyscie dzieciaczkom lub zamierzacie kupić. ?

reklama
Do góry