reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja też na kranówce robię mm i jak będę już sama dla niej gotować to również na kranówce. Ale u mnie w mieście woda z kranu jest naprawdę dobra, więc nie mam obaw. Pewnie gdyby była żółta lub śmierdziała chlorem to też bym używała tej z butelek.

My kontrolę bioderek mieliśmy po skończonym 4 miesiącu i jeszcze trzecią mamy mieć jak mała zacznie wstawać.

NaNa fakt mleko następne po 6 miesiącu. Z tym, że moja kończy pół roku już w sobotę :) Ten czas tak szybko leci.

Miniaaa no i jak podawałas to mleko? Od razu całą butelkę mleka następnego czy mieszałaś trochę początkowegi i trochę następnego?

też się zastanawiam nad jakąś fajną zabawką
myślę nad szczeniaczkiem albo waynem
najbardziej mu się podoba taki chomik od siostry, który jeździ i gra ale boję się, że mu włosy powyrywa

u nas dzisiaj pół roku
minęło szybko :szok:

Czas mija, Rosną te nasze dzieciaczki. Tylko patrzeć a już będą stawiać pierwsze kroki :) to będzie hardkor, żeby upilnowac :p:-D

Dziewczyny jak bym chciała dać małej ziemniak sam to jak go przygotować? Tak na sucho dać, czy zblendowac musze z ta woda?

reklama
Do góry