reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

hej :-) u nas piękna niedziela więc dziś nastąpi długi spacer zwieńczony lodami ( ja nie jem bo 2 dzień jestem na diecie )
mój Stasiu od 2 dni podróżuje w spacerówce. bardzo mu się to podoba :-) a od trzech dni siedzi w drewnianym krzesełku do karmienia. to uwielbia. uśmiech od ucha do ucha i gada cieszy się i bawi. z leżącego nie umie usiąść ale z pół siedzącego tak. bez podparcia siedzi ładnie tylko nie utrzymuje równowagi i przewraca się na boki.

mój tańczy na boki. wystarczy mu powiedzieć tany tany tany i zaczyna się kołysać. robi też ślicznie KTO TU RZĄDZI. hehehe.... dla nie zorientowanych łapką wyprostowaną uderza w blat gdy słyszy słowa kto tu rządzi :-) heheheh.... dziadek go nauczył

miłej niedzieli życzę :-)

reklama
Ja dalam małej chrupka kukurydzianego bez glutenu, na początku go gryzla, a później całego obślintała aż się skurczył :p.
W łódzkim na majowce tez mamy piękną pogodę, żal będzie wracać.
Wysypki nie ma więc po powrocie będziemy coś jeść. Mała przybrała 100g tylko wiec trzeba pokarmic.

Ostatnia edycja:
A jaką radość miało moje dziecko jak dwa pieski kolo niej chodziły. Tak się śmiała na głos, że nie mogłam uwierzyć.

Jabłuszko jest git. Szczególnie jak kupki nie ma :p
Dziś..... Ognisko. Jak ja dawno nie jadłam wuszta z ogniska :p pycha.
Jutro powrót.

U nas tez super właśnie skończyliśmy balowac na imieninach u taty... wszystkie ciotki przeszczesliwe Nadia z rąk do rąk do każdego się uśmiechała trochę ręce mi odpoczely...
Cały czas zastanawiam się co robić żeby zaczęła raczkowac do przodu a nie jak raczek czyli do tylu... jak zapewnia jej nóżki to kładzie się i czolga do przodu...
Co myślicie o takich skoczkach dla dzieci. ? Wczoraj przyniosła mi siostra i tak zastanawiam się czy to bezpieczne dla kręgosłupa i bioder...?

Ja tez bardzo się cieszyłam z KTO TU RZĄDZI... dopóki Nadia nie zaczęła robić tego z grzechotka w ręce... I mój stół drewniany dostał kilka pięknych dołków przy okazji... Pierwsza strata jest juz ale radość wielka...

hej :-) u nas ok. pogoda dopisuje więc cały czas na spacerach. niechało mi się nigdzie jechać na majówkę bo to zawsze wyprawa z dwójką dzieci więc korzystamy na miejscu z pogody.

miłego wypoczywania Wam życzę

reklama
Jeśli chodzi o deserki to Nadia najbardziej lubi zwykle starte surowe jabłko czasami daje jej banana... raz dziennie owoce z kompotu truskawki albo maliny... lubi tez jogurty ale na razie staram się jej za dużo nie dawać... bez problemu zje pół jogurt naturalnego z kompot em...

Do góry