Do mamuś ktore rozszerzaja diete. W jakiej pozycji karminie maluchy? Ja kupilam krzeselko z 3stopniowa regulacja oparcia i 5punktowymi pasami i nie wiem czy moge juz go wlozyc do krzeselka. Dodam ze sam nie siedzi ale za paluchy sie podciagnie calkowicie
reklama
stokrotka
Fanka BB :)
Tylko nie ciagnij dziecka za rece, to jest niebezpieczne dla niego.Do mamuś ktore rozszerzaja diete. W jakiej pozycji karminie maluchy? Ja kupilam krzeselko z 3stopniowa regulacja oparcia i 5punktowymi pasami i nie wiem czy moge juz go wlozyc do krzeselka. Dodam ze sam nie siedzi ale za paluchy sie podciagnie calkowicie
Za rączki do siadu ciągnąć nie można, robi to lekarz wtedy gdy bada dziecko.Rehabilitantka pokazała mi jak można ćwiczyć z dzieckiem, postaram się znaleźć na necie. Daje się stopki do siebie tak jakby siedzieć po turecku tylko ze stopa do stopy, na kostki rączki i delikatnie w dół aż dziecko uniesie głowę i plecki. Można też na boczki. TYLKO OPISUJE JAK TO WYGLADA!!BRON BOZE NIE PROBUJCIE Z SAMEGO OPISU ROBIC TEGO Z DZIECKIEM (tak na wszelki)
ja mam fotelik do karmienia z funkcją leżaczka i karmię w nim. W takiej pozycji jak w foteliku samochodowym czyli na pół leżąco.
NaNa to spróbuj za parę dni znów podać to twoim zdaniem wywołało wysypkę i zobaczysz.
Ja zaczęłam rozszerzać bardzo powoli od skończonego 5 i zaczynam tradycyjnie od marchewki. teraz już je marchew+ ziemniak.
NaNa to spróbuj za parę dni znów podać to twoim zdaniem wywołało wysypkę i zobaczysz.
Ja zaczęłam rozszerzać bardzo powoli od skończonego 5 i zaczynam tradycyjnie od marchewki. teraz już je marchew+ ziemniak.
reklama