reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

linia na brzuchu jeszcze mi nie zniknęła

ciuchy mamy 68 jeszcze

dzisiaj byliśmy na szczepieniu
młody waży już 7230

reklama
ja miałam dziś iść na pierwsze szczepienie ale przełożyłam na za tydzień.

ja mam jeszcze linie na brzuch. przytyłam od czasu kiedy przestałam karmić synka to znaczy jeszcze daję mu cyca ale on to raczej jako picie traktuje bo moje mleko jest cieniutkie. a apetyt został więc muszę się wziąć za siebie

mój mały od 1,5 miesiąca sam w wannie leży i się bawi. dziecko takie małe nawet jak się przekręci to raczej się nie zachłyśnie dla tego poleca się brać takie brzdące na basen

My drugie szczepienia w poniedziałek mamy. Boje się ale co zrobić.
Mała się na boczki przekreca i opanowała so perfekcji płacz gdy mama opuszcza pokój w którym ona leży :p

Ubranka 74 od jakiś 2-3 tygodni... mam już sporo na 80 myślę że od maja będą w użyciu...
Linia na brzuchu nie miałam ro stepy tylko trzy malutkie zrobiły mi się podczas porodu dosłownie... smaruje biooilem i mam wrażenie ze jaśnieja... a piersi to że opadły i zrobiły się strasznie miękkie to jeszcze są całe w strupkach takie szorstkie od tego wyciskania... ale widzę ze sama Nadia pozwoli mi podjąć decyzję właściwą nie chce butli od dwóch dni... Ledwo zjada moje mleko... chce tylko obiadki i jabłuszko łyżeczka. .. właśnie idę gotować jej kasze manne... na moim mleku bo jak butli nie chce to może chociaż w takiej postaci... jeśli nie będzie chciała mojego mleka to po co tak często mam nadal odciągnąć... myślę że jeszcze tydzień i zacznę zupki mięsne robić na początku z gołąbki em potem cielęcina...

U nas ze szczepień zolta czka za 2 tygodnie i przerwa na szczęście. .. chociaż dobrze znosiła nigdy nic jej nie było... ale cieszę się że będzie przerwa. .

reklama
Do góry