reklama
Moja tez od dwóch miesięcy pięknie codziennie o 19 kąpiel punkt 20 śpi. Tez się obawiałam jak to rozwiązać ale udało mi się ją przetrzymać do 20 z kąpielą i o 21 juz pięknie spała. Tak mi lepiej odpowiada bo krócej musze czekać na ściąganie o 23 i dzięki temu dłużej pośpie rano- przynajmniej mam taką nadzieję.
Jeśli chodzi o jedzenie to jest z tym różnie są dni ze je bardzo dużo. .. nawet 160-200 co trzy godziny a innego dnia ciężko 120 co r godziny. Wszystko zależy od tego ile dodatkowy h rzeczy zje i ile wypije kompociku. Jedno jest pewne cory dłuższe przerwy między kolejnymi karmienia mi mlekiem i z reguły większe porcję. Myślę że to dobrze...
Jeśli chodzi o jedzenie to jest z tym różnie są dni ze je bardzo dużo. .. nawet 160-200 co trzy godziny a innego dnia ciężko 120 co r godziny. Wszystko zależy od tego ile dodatkowy h rzeczy zje i ile wypije kompociku. Jedno jest pewne cory dłuższe przerwy między kolejnymi karmienia mi mlekiem i z reguły większe porcję. Myślę że to dobrze...
Ciężko z dostosowaniem tych wymogów do potrzeb i przyzwyczajeń dziecka. Bo jak tu nie dać dziecku mleka jak jest głodne. Staram się nie dawać częściej mleka niż co 3 i pół godziny dlatego wytrzymuje juz 4 bez mleka. Noc nadal przyjemniej dwa karmienia inaczej śpi bardzo niespokojnie...
Nie mam siły odciągnąć tego mleka. Mam go coraz mniej jestem tak potwornie zmęczona... cała rodzina namawia mnie żebym dala sobie spokój bo zrobię sobie krzywdę WYCISKANIEM tego mleka. Ale ja nie mogę tego zrobić nie mogę pozbawić małej mojego pokarmu w końcu jestem matką...
u mnie też już coraz mniej mleka w piersiach. już tylko daję cyca tak naprawdę do popicia między karmieniami.
mój mąż dziś wyleciał. z tego wszystkiego zapomniał że linie lotnicze zmieniły odloty i mu przesunęli lot z dziś na wczoraj i nie poleciał. nerwy wczoraj okropne i 2 tysiące za bilet trzeba był zapłacić za bilet na dziś. noooo ale cóż tak jest jak jest miło i nie chce się żeby to się kończyło
u nas piękna pogoda jest 12 stopni :-) idziemy zaraz na spacer i plac zabaw :-)
miłego popołudnia i Wesołego Alleluja :-)
mój mąż dziś wyleciał. z tego wszystkiego zapomniał że linie lotnicze zmieniły odloty i mu przesunęli lot z dziś na wczoraj i nie poleciał. nerwy wczoraj okropne i 2 tysiące za bilet trzeba był zapłacić za bilet na dziś. noooo ale cóż tak jest jak jest miło i nie chce się żeby to się kończyło
u nas piękna pogoda jest 12 stopni :-) idziemy zaraz na spacer i plac zabaw :-)
miłego popołudnia i Wesołego Alleluja :-)
My Święta spędziliśmy na wsi. Wikunia nauczyła się piszczec gada i gada a raczej głośno krzyczy.
Wracalysmy autem we dwie 3h zniosła to super trochę spala trochę się bawiła.
Czy Wasze dzieciaki tez tak machaja rączkami?????? Moja aż się po brzuszku bije.
Wracalysmy autem we dwie 3h zniosła to super trochę spala trochę się bawiła.
Czy Wasze dzieciaki tez tak machaja rączkami?????? Moja aż się po brzuszku bije.
reklama
U nas tez brzuszek regularnie był bity aż echo było słychać obecnie wykopy z obu nóżek są na czasie zwłaszcza w wannie wszystko pływa dookoła. Ja kapie mała ba leżaczku wlewamy mnóstwo wody i kapie my się pół godziny. Jakoś nie mogę się odważył tak jak wy boje się ze woda maleje się do uszkodzenia zwłaszcza ze Nadia w ułamek sekundy przekrecala się z pleców na brzuch. Nie potrafi nawet minuty wytrzymać w wózku od razu się przekrecala i mimo ze mam spora gondola boje się ze wypadnie. Czy Wasze dzieci jak leżą na brzuchu próbują stanąć na głowie. Nadia podnosi brzuszek prostuje nóżki i odpycha się nimi wygląda to tak jakby zaraz miała stanąć na głowie. Bardzo się boje ze coś sobie zrobi. W konsekwencji nie ma już bezpiecznego miejsca w domu dla ojej dziecka...