reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ciężko się pogodzić z kończąca się laktacja... chciałabym jeszcze długo karmić ale w moim przypadku to chyba nie możliwe... moje piersi są juz tak brzydkie do tego pełno ran i zaczerwienienie od wyciskania ciekawa jestem czy jeszcze powrócą kiedyś do swojej formy. Jak ćwiczyć?

reklama
Piersi to w większości tkanka tluszczowa, chyba jako takich ćwiczeń na piersi po ciąży nie ma. Ja karmiłam krótko a od porodu chodzę i śpię w staniku bo nie mogę na nie patrzeć. Nie ma aż tak tragedii ale niestety, asymetria się zrobiła sutki nie wróciły do swoich rozmiarów są małe cienkie rozstepy i opadły o 2cm :(. Ogólnie sama ciąża niszczy biust, nie karmienie - tak mi się wydaje

mój synek już nosi 74 od 2-3 tygodni, teraz są idealnie dopasowe więc daję im jeszcze z tydzień-dwa :eek: i zakup maty dla niemowlaka piankowej to był strzał w dziesiątkę - już następnego dnia Mieszko załapał obroty z plecków na brzuszek :) i idzie nam ząbek na dole, już widać go przez dziąsło ale mały oprócz hektoliyrów śliny i zjada

reklama
Do góry