reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
dzisiaj dopiero dałam małej spróbować marchewki, nie była zainteresowana, wypluwała języczkiem.
ja kupiłam na cieplejsze dni misiowy kombinezon ale póki co jeździ w kombinezonie
nic nie wiem o grupie na fb???

ja gubię włosy na potęgę. ale to niedługo przejdzie.

mój Stasiu od wczoraj ma problem z brzuchem. znowu grudni w kupce i śluz. cały dzień marudzi.
daję mu cyca w nocy i rano a tak je butle.

Ja nie mam problemu z włosami ale i po pierwszej ciąży mi nie wypadały.
Moja je co 2- 3 godziny, w nocy też. Zjada po 90- 120 ml czyli nie tak mało, ale nadal chyba kiepsko przybiera. Taka już chyba jest...marchew wprowadzę za jakieś 2 - 3 tygodnie. Może na stałych posiłkach będzie lepiej tyła...

Ubieram ją jeszcze w zimową kurteczkę, ale już wyrasta.
Na wiosnę mam z c&a z dopinaną bluzą.

Sczepiłam dwa razy 5 w 1 i dwa razy katar zaraz po szczepieniu. Może zbieg okoliczności ale na razie kolejne szczepienie odraczam...

Moja je 7-9 posiłków dziennie a łącznie zje 550-700. Je ok 19:30 później ok 2 w nocy i 5 lub 6 rano później juz co 2-3godziny.
Koleżanka juz wprowadziła Słoiczki do diety i po słoiczku po 15min proponuje małej mleko i zawsze wypija.

Mojej chcę na wiosnę kupić polarowy kombinezon. Przynajmniej jej nie przewieje jak będzie ubrana w całości.

Od trzech dni podaję marchewkę. je nawet chętnie. Ilości mlecznych posiłków nie ograniczyłam, bo i tej marchewki je niewiele.

Dziewczyny mam dylemat i nie wiem co robić. Rozłożyło mnie na maksa, ledwie żyję. A w środę mam małą szczepić. I teraz nie wiem czy jak będzie zdrowa to szczepić czy się wstrzymać żeby ode mnie nie złapała czegoś :(
W nocy karmię ją piersią więc trochę przeciwciał dostaje.
A tak w ogóle czym się leczyć jak karmię piersią?

reklama
ja bym nie szczepiła. wirus w organizmie rozwija się do 7 dni od zarażenia więc może być tak że już jest zarażona ale jeszcze nie ma objawów.

u mnie Stasiu je w dzień co 3 góra co 3,5 godziny. 180 ml. ostatni posiłek o 20 albo 21. i śpi mi do 6 a nawet później. rano karmie go cyckiem później też cyc. w ciągu dnia staram się dawać mu pić z cyca. nie jako posiłek tylko jak popitka.

Do góry