reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

W kąpieli jest spokojna i radosna, ale tak ruchliwa, że od jakiegoś czasu boję się ją kąpać. Jak kąpie na brzuchu to tak macha rękami i nogami, że zachlapuje całą łazienkę. I wyrywa mi się. Bardzo lubi kąpiele, ale ja mniej bo się boję, że mi wyleci

reklama
u mnie chorobowo, średniak temperatura 39,7, byliśmy u lekarza ma gardło, krtań i tchawicę. i początek oskrzeli .... masakra tak się boję. W nocy nie spałam, w domu syf, lodówka pusta. CUDOWNIE ....

hej. u mnie też skok rozwojowy. młody najchętniej by jadł za dwóch. karmię go teraz raz cycem raz z butli.

ja nie mam problemu z kąpielą. nalewam nie za dużo wody ( tak do uszka ) wkładam małego i on się pluska sam. nie ma najmniejszego problemu lubi się bawić. a jak się popluska to nie ma problemu z umycie.

co do przeprowadzki to zostało mi 5 kartonów nie rozpakowanych. jutro powinny płyty być gotowe na zabudowę do salonu. na wakacje zostanie zrobienie frontów lakierowanych w kuch i w salonie.
mieszka się super. jesteśmy zadowoleni :-)

Gosikkk skoro początek oskrzeli to oklepuj może pomoże.
Miniaaa to super ze się udało w tak szybkim czasie, ekspresowo ta przeprowadzka.
Ja chyba jako jedyna szczepilam tymi zwykłymi(?)
A drugie szczepienia miałam mieć 9.03 ale przesunęłam i zaszczepie po świętach, taka pogoda, ona ciągle coś łapie, jak nie Ona to ja chora, jak nie ja to mój chory i tak w kółko, a od pon Idziemy,na rehabilitację i tam też chore dzieci będą na pewno wiec wolałam to przesunąć

reklama
Ja zacznę po świętach wprowadzać stopniowo nowości bez marchewki żeby nie było większych problemów z kupką.
Ja szczepilam tymi zwykłymi ale z normalnymi trzema ukluciami, bo całkiem nas zaskoczyli.
U nas wtedy mała zachorowala, zaraziła mnie, później znów dostała katar a później mój przyniósł coś z roboty i walczę żeby mała nic nie złapała. Ja biorę Duomox na wyrost (zapobiegawczo) wole sobie zaszkodzić niż dziecku (bo,już mnie coś brało) a małej smaruje pod noskiem maścią majerankowa bo zaczęła mieć mokro w dziurkach

Do góry