reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

my jestesmy wege wiec sklepowych i tak nie jemy, ale zrobilismy wczoraj pieczone i sa pyszne :) ja w ogole to juz większość rzeczy jem, małemu na szczęście nic nie dolega. a na ciemieniuchę kupiłam olewjuszke,bo oliwka mi słabo dzila i niby troche lepiej odchodza te luski ale i tak musze co drugi-trzewci dzien powtarzac bo wylazi na nowo :/ a smoczka nie mamy wcale bo Mieszko pluł dalej niz widzi i już się przyzwyczailiśmy i jest ok:)

reklama
ja pączka nie bo mleko w nich jest. ale będę dziś piec ciasteczka owsiane :-) ogólnie teraz piekę co 2 dni ciasto ze względu na to że nie mogę jeść żadnych słodyczy.

mój mały się tak przyzwyczaił do spania na brzuchu że na plecach nie może zasnąć. a na brzuchu się wścieka bo on chce trzymać głowę prosto a tak się nie da trzymać smoczka. więc się wścieka.... błędne koło....

To ja muszę swojej zmienić smoka bo cały czas ma jednego, dziewczyny a wasze dzieci reż są takie wrażliwe na hałasy? Bo moja to strasznie jak się nie spodziewa jakiegoś hałasu to strasznie dryga, dziś mąż nie wyciszyl tel i rano zadzwonił małą tak się mega przestraszył zaczęła Piszczec płakać bardzo trzeba na nią uwazac

Ja też zjadłam paczki i w ogóle się zastanawiam czy mała mają alergie na nabiał bo ostatnio zaczęłam Coraz wiecej go jeośli nie ma żadnych wysypek... Tzn trochę mleka do kawy do zupy, śmietana do szpinaku masło jem cały czas.... Nawet jajko.zjadlam.ostatnio na próbę i ok ale warzyw jeszcze nie próbuje....

Moja mała robi kupki głosno ale czy są strzelające to nie wiem... Jak to rozpoznać? Brzuszek ja czasem boli ale nie jakoś bardzo raczej rzadko....kupki robi codziennie z jedną dwudniowa przerwa w poprzednim tygodniu... Więc chyba wszystko ok?

reklama
Do góry