reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Pierwsze słyszę gruźlicę szczepi sie zaraz po urodzeniu pózniej sprawdza sie bliznę i powtarza przynajmniej kiedyś tak było w Polsce

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Chodzi ci pewnie o bcg szczepienie ona jest podawana jeżeli miało sie kontakt z kimś chorym na gruźlicę i mieszka sie w okolicy gdzie są przypadki zachorowań i najlepiej działa podana zaraz po porodzie to bardzo dziwne ze ci ja proponują spełniasz te kryteria ? Tzn masz kogoś w rodzinie kto chorował

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak wlasnie o ta ale nie nie mam nikogo kto chorowa ... ona tylko mi zaoroponowala bo jezdzimy do pl a ze tam sa przypadki gruzlicy. .. ja jej powiedzialam ze dk pl to my jezdzimu raz w roku i to nir zawsze i odmowilam

Ja wiem ze.to za.wcześnie z tymi grzechotkami ale sama sobie je już łapala w tym lezaczku. Wielu żeczy nie umie które powinna, a złapać złapie. Nie zawsze czyli nie kontroluje tego w 100%. Na.boczki się nie przewraca. Wygina przy jedzeniu. Rączki i paluszki pcha do buzi. Zaczęła bąbelki buzia puszczać ale nie wiem czy to nie przez katar.

Mleka pije trochę mniej teraz, wody tak optymalnie a wydaje mi się ze mniej siusia.

Witam jestem grudniowka ale urodzilam w listopadzie czesto was podczytuje.
Powiedzcie mi czy uzywacie zagestnika do mleka i jakiego smoczka i butelki uzywacie? Mi na 2 nie chce isc.

reklama
My też używamy smoczka lovi. W użyciu jest już trzeci. Mam też nuka i będę próbować czy jej spasuje. Butelki tommy tippie.
Zusia na ciemieniuchę smaruję oliwką i po ok. pół godziny czeszę szczoteczką.

Mamy karmiące piersią czy skusicie się dzisiaj na pączka? :) Bo ja mam wielką ochotę i chyba sobie nie odmówię

Do góry