reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kinia twoja jest chyba najmłodsza więc ma czas ;-)
Moja się slini ale troszkę. Na boki dalej si nie przewraca ale nic na siłę zobaczymy kiedy jej się zechce. Ale za to dzisiaj w leżaczku zaczęła się podnoscic jakby do siadania. Kurcze nie wiem co ja tak wzięlo za wcześnie na to...
Reni to twoja cora też nie śpi za dużo w dzień,moja dzisiaj nawet na spacerze nie chciała za bardzo spać... No ale chyba nam już będę dzieci coraz mniej spaly.

Jakie są oznaki nietolerancji laktozy? Moja przestała.miec wysypki i nie wiem czy nie zacząć wprowadzać coś więcej do mojego jadłospisu.

Hej ja jeszcze nie dostałam okresu i dobrze :) mój dopiero uczy sie chwytać zreszta dziecko dopiero po 3 mz zaczyna opanowywać ta sztukę przed to jest odruch szczepienia przeszłyśmy dobrze zaraz bedą następne najbardziej kontrowersyjna szczepionka jest mmr ale to dopiero na roczek
Wnuczka ty wylewasz swoje mleko to po co je odciągasz? My sie karmimy mieszanie z przewaga mojego Ben rośnie guga i sie ślini :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Malaja mi się wydaje, że moja teraz ma taki okres, że mniej sobie gada po swojemu, w ogóle mi się wydaje, że głos jej się zmienia, też macie takie wrażenie? dddmala to dziś chyba generalnie coś z tym spaniem jest nie tak, moja ładnie spała przez ostatnie parę dni, a dziś ma ewidentnie problem z zasypianiem :/ a któraś z Was urodziła może 10 listopada?

to po porostu etap na ślinienie. dziecko dużo gaworzy dużo otwiera buźkę.

nie tolerancja laktozy to spienione strzelające kupki, śluz w kupkach, bóle brzucha ( inne niż kolka ) albo biegunki albo tak jak u mojego problem z robieniem bączków i kupek z powodu uszkodzonej wyściółki jelit

Kinia my dopiero mieliśmy jedno szczepienie
Co do ząbkowania ono może sie zacząć dużo wcześnie a ząb wyjdzie długo po
Jedne dzieci slinią sie memla piąstki a inne nic nie odczuwają nie ma reguły każde dziecko inne

reklama
Na gruźlicę tutaj nie szczepią nawet nie maja takich szczepionek

Do góry